De 11 grootste ergernissen van vrouwen

Het is weer tijd voor een lijstje! Ditmaal uit ik mijn grootste ergernissen, die waarschijnlijk veel vrouwen met mij delen. Bijvoorbeeld wanneer je lievelingslipstick kapot gaat of wanneer je jouw panty al na vijf minuten dragen weg kunt gooien…

Herken jij de volgende ergernissen ook?

1. Als je niets terug kan vinden in je veel te volle tas…
Je weet zeker dat je ergens in je tas nog een paracetamol, dextro, tampon, pen, lippenbalsem, smintje, notitieblaadje, en een haarknipje had liggen, maar na lang zoeken tussen al die propjes, haarelastiekjes en etensresten geef je de hoop op.

2. Als een bepaald kledingstuk plotseling verdwenen is…
Je weet zeker dat je dat leuke beige topje gisteren nog hebt zien liggen, maar net nu je jouw hele outfit bedacht hebt, kun jij het nergens meer vinden. Zo irritant!

3. Als mannen de bril niet omlaag doen…
Er is niets vervelenders dan ’s nachts je bed uit komen om naar de wc te gaan, maar het is nòg erger als je net alle moed verzameld hebt om te gaan en je met je volle bips in de wc valt, omdat meneer de bril niet omlaag heeft gedaan. Fijn, ja echt heel fijn.

4. Als je linker oogmake-up minder mooi zit dan de rechter…
Je hebt met moeite je de eyeliner lijn van je rechteroog perfect gekregen, maar bij je linkeroog wil het na 14598 pogingen maar niet lukken. Dan maar geen eyeliner.

5. Als je ongesteld bent en ineens beseft dat je nog maar één maandverband hebt…
Je wist zeker dat je er nog genoeg thuis had liggen, maar je gigantische tampon- en maandverbandvoorraad ging er toch sneller doorheen dan gedacht. Oeps…

6. Als mannen naar je borsten kijken tijdens het praten…
Ehh, mijn ogen zitten dertig centimeter hoger, vriend! Denken mannen echt dat wij dit niet door hebben? Wrong!

7. Als je een geweldig kledingstuk spot, maar jouw maat er niet meer is…
Dit rokje zou geweldig staan met die trui die ik vorige week gekocht heb en dan matcht het perfect bij mijn leren laarsjes! Wat zeg je, zit mijn maat er niet meer tussen? Never mind.

8. Als mannen je na roepen op straat…
Je hebt je helemaal verheugd op het lekkere weer, zodat jij je favoriete rokje weer aan kunt. Eenmaal buiten beginnen er allemaal mannen te roepen en te fluiten. En tsjah, dit zijn dan vaak mannen die je juist niet aan wilt trekken.

9. Als je nieuwe foundation toch net iets te oranje is…
Je hebt de kleur uitgebreid getest in de winkel, maar als je ‘m thuis aanbrengt blijkt de kleur toch te donker. Hallo sinaasappelhoofd.

10. Als je etensresten tussen je tanden hebt zitten…
Je hebt een uur geleden het lekkerste broodje pesto ever gegeten. Dan blijkt dat je tanden onbewust wat pesto hebben bewaard voor later. Nu snap je waarom iedereen zo naar je zat te lachen. Auch!

11. Als je man/vriend/vriendin de hele dag heeft zitten niksen…
Je komt thuis na een lange dag en treft je vent aan op de bank met drie lege borden, vijf vieze glazen, drie stapels met vieze was en een tv op standje honderd. Heeft ie dan de hele dag niks gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *