Aussome haarproducten van Aussie

aussie shampoo 3In de winter had ik veel last van droog en beschadigd haar, waardoor mijn haar zijn glans verloor. De afgelopen twee weken heb ik mijn haar gewassen met producten van Aussie en het resultaat is geweldig!

Ik waste mijn haar om de dag met Frizz Miracle shampoo, Miracle Moist conditioner en 3 Minute Miracle Colour haarmasker voor een optimaal resultaat. De shampoo is om pluizig haar te voorkomen, de conditioner om beschadigd haar te herstellen en het haarmasker om gekleurd haar te verzorgen en te herstellen.

In de shampoo zit Australian Blue gum Leaves extract, waardoor hij een superlekkere zoete geur heeft. Daar kan ik wel uren aan ruiken! Door dit extract werkt de shampoo goed tegen pluizig haar; iets te goed eigenlijk. Ik merkte dat mijn haar tijdens het wassen een beetje stug werd, wat natuurlijk wel positief is als je echt last hebt van pluizig haar. Met mijn haar valt dat nog wel mee, dus is deze shampoo voor mij niet echt een must.

De conditioner bevat Australian Macadamia Nut Oil, waardoor hij een superzoete notengeur heeft, heerlijk! Misschien ruikt de conditioner stiekem nog iets lekkerder dan de shampoo! De geur is niet het enige verrassende aan dit product; je haar wordt er ook echt een stuk zachter van. Echt een aanrader voor droog en beschadigd haar!

DSC_0185

Het 3 Minute Miracle haarmasker heeft mij het meest verbaasd! Het masker bevat Australische wilde perziken en Aloë vera, die niet alleen zorgen voor een heerlijke fruitige geur, maar je haar ook tot in de puntjes behandeld. Ik verf mijn haar regelmatig en ik merkte dat na de eerste wasbeurt de kleur van mijn haar weer een stuk mooier werd! Ook maakt het masker je haar intens zacht en stralend. Dit is echt mijn nieuwe favoriet als het op haarmaskers aankomt!

De producten van Aussie zijn verkrijgbaar bij Bol.com, Etos en Kruidvat.

Wat zijn jouw favoriete haarproducten?

Lees ook: Mijn favoriete producten van 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *