Behind the blush #1

DSC_0007

Al een tijdje loop ik met de gedachte om dit blog wat persoonlijker te maken. Ik vind het ontzettend leuk om producten voor jullie te reviewen, maar daarnaast lijkt het mij leuk om meer van mezelf met jullie te delen. Daarom bedacht ik de categorie ‘Behind the Blush’, waarin ik af en toe artikelen plaats over mijn leven achter dit blog.

Dit kan van alles zijn! Leuke belevenissen met vriendinnen of Clemens, mijn ervaringen op school en werk of gewoon iets wat ik met jullie wil delen.

DSC_0009

Laat ik beginnen met vertellen over mijn freelance baantje bij Fashion United. Een online modevakblad waarvoor ik regelmatig naar supertoffe events mag. Zo mocht ik de afgelopen maanden filmen bij de lancering van de Kenzo x H&M collectieOlcay Gulsen en Maan interviewen over de opening van SuperTrash stores op stations in Nederland en was ik aanwezig bij de Beauty & The Beast fashion show tijdens de FashionWeek in Amsterdam. Als ik het zo opschrijf, ben ik best trots op mezelf. Ik ben nu een freelancer, terwijl ik nog journalistiek studeer. Dat had ik een jaar geleden niet durven dromen!

DSC_0002

Helaas is het niet makkelijk om mijn studie, mijn werk bij Albert Heijn & Fashion United, mijn sociale leven en dit blog te combineren. Vandaar dat er afgelopen maand minder artikelen online stonden dan normaal. Ik zal hierin de juiste keuzes proberen te maken, zodat ik kan blijven doen wat ik het allerleukst vind; bloggen!

Volgende keer in ‘Behind the Blush’: Mijn eerste week in Eindhoven, waar ik voor een halfjaar Cambridge Engels studeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *