Een ode aan de herfst!

DSC_0288Wat gaat de tijd toch snel; we leven alweer in de laatste maand van de herfst! Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst erg tegen de herfst op zag. Ik wilde het warme zomerweer nog niet inwisselen voor regen en kou. Inmiddels is het al twee maanden herfst en buiten de kou en de regen, geniet ik enorm van de gezelligheid van de herfst.
DSC_0387DSC_0391In je pyjama op de bank een tijdschrift lezen, terwijl de regen tegen het raam tikt. Warme chocolademelk drinken, omdat je helemaal doorweekt bent geregend in een flinke regenbui. ’s Avonds de kaarsjes aansteken, omdat dat gewoon ontzettend gezellig is. Deze momenten geven mij het ultieme herfstgevoel!
Selfie chocolademelk Instagram - versie 2 DSC_0419DSC_0346Ik ben ook gek op herfstdecoratie! Ieder seizoen staat er iets anders op ons salontafeltje. Nu met herfst staat deze vol met dennenappels, houten kaarsenhouders, kaarsen en een houten schaal. Dit geeft de kamer meer sfeer en gezelligheid.

De schaal, €8,99, en dennenappels, 3 voor €1,99, zijn te koop bij Intratuin. De houten onderzetters, 3 voor €2,99, en kaarsenhouders zijn van Xenos.
DSC_0327 DSC_0342Deze leuke dennenappelkaars kocht ik gisteren bij Blokker voor €2,49! De kaars lijkt sprekend op een dennenappel en staat ontzettend leuk in combinatie met echte dennenappels. Ik vind hem echt heel tof!

Wat vind jij het leukst aan de herfst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *