Etos Sparkling Nights Body Mist

etos geuren 5Etos heeft voor komende feestdagen een aantal heerlijke producten gelanceerd, waaronder deze schattige body mists en ik mocht ze speciaal voor jullie testen!

Etos Body Mist Geuren
Dreamy Garden & Evening Kiss

In totaal heeft Etos vijf nieuwe body mists van de bekende Etos geuren Sapphire Sky, Forever Love, Evening Kiss, Dreamy Garden en ook van de nieuwe geurlijn Mystic Night gelanceerd. Hiervan testte ik ‘Dreamy Garden’ en ‘Evening Kiss’.
etos geuren 4Dreamy Garden is een heerlijke frisse geur met een fruitig geurbouquet van amaryllis, jasmijn, ylang ylang en warmen tonen van musk en patchoeli. Deze zoete bloemengeur doet me denken aan de lente wanneer alle bloemen net in bloei staan.
Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

Evening Kiss  is een mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten in combinatie met peer en oranjebloesem die zorgen voor een warme, zoete geur. Deze geur doet me meer denken aan de nazomer en is daardoor ook heerlijk voor deze tijd van het jaar.
Belangrijkste geurnoten: roze peper, oranjebloesem, koffie.

Ik ben gek op body mist geuren, omdat ze luchtiger zijn dan een gewoon parfum en daardoor perfect zijn om tussendoor lekker op te sprayen. Superhandig als je ’s middags een belangrijke vergadering of presentatie hebt waarbij je net even die extra frisheid nodig hebt.
body misteau de toilette2De vijf verschillende body mist geuren van Etos zijn per stuk verkrijgbaar voor €5,99 of als cadeauverpakking in combinatie met een eau de toilette. De eau de toilette parfums kosten €9,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in dezelfde geuren als de body mist sprays.

Deze post is in samenwerking met Etos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *