Etos Winter Skin

Etos 1

Aan het eind van de winter merk ik altijd dat mijn huid in slechte conditie is. Het is kurkdroog, zit vol met velletjes en geen enkele crème helpt. Tot nu toe, want met de nieuwste body lotion van Etos zijn mijn handen eindelijk weer zacht.

De intensive care bodylotion van Etos met Vaseline is speciaal ontwikkeld voor de extra droge huid. De crème voelt heerlijk zacht aan, trekt snel in en plakt niet. In het begin was ik sceptisch, maar ik smeer mijn handen en huid nu al een week lang, iedere ochtend in met deze bodylotion en ik merk oprecht een groot verschil. Vooral mijn handen voelen zijdezacht aan en er zitten een stuk minder schilfers op mijn huid. De Intensive Care bodylotion van Etos is verkrijgbaar voor €1,99.

Etos 3Daarnaast heeft Etos ook een nieuw uitgebreid zeepassortiment, met keuze uit maar liefst 8 heerlijke geuren hand soaps en 3 soorten zeepblokken. Ik mocht twee handmade soaps voor jullie uittesten: Handmade Flower Hand Soap en Handmade Lavender Hand Soap.

Etos 2

Ze ruiken heerlijk en bestaan voor 80 procent uit olijfolie, wat zorgt voor extra zachte en verzorgde handen. Persoonlijk vind ik de lavendel variant het lekkerst, omdat ik gek ben op deze heerlijke bloemengeur. Naast de Flower- en Lavendel variant is er ook een zeepblok verkrijgbaar in de geur Olive, met dode zeezout.

Schermafbeelding 2017-03-04 om 13.56.12

Een zeepblok van 150 gram is verkrijgbaar voor €3,49 en wordt verkocht in een schattige verpakking. Ideaal om als kleinigheidje cadeau te doen aan je vriendin, moeder, oma of een andere dierbare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *