Find your Aussome event

IMG_0029Een helikoptervlucht was nou niet echt iets wat ik verwacht had ooit te doen. Toch werd die fantasie werkelijkheid bij het ‘Find your Aussome event’ van Aussie, waar ik voor mijn stage bij GIRLZ naartoe mocht! Tot aan het moment zelf was het nog een grote verassing wat we gingen doen; wat het eigenlijk nog leuker maakte!

Samen met Sanne van Laviesagista.nl, die ook in Arnhem woont, reisden we met de trein naar Amsterdam. Daar werden we opgehaald door een toffe Amerikaanse oldtimer bus, die ons naar een super schattig boerderijtje dichtbij Amstelveen bracht. Volgens de buschauffeur komt de bus uit 1947 en vanbinnen zag je dit ook echt terug aan de inrichting.

IMG_0037IMG_0038IMG_0036De wanden hadden een schattige blauwe kleur en er waren nog allemaal oude details aanwezig, zoals bordjes met Amerikaanse teksten! IMG_0031Toen we bij de boerderij aankwamen, verruilden we onze schoenen voor echte Aussie laarzen, die eigenlijk nog best trendy zijn! IMG_0028 IMG_0030De locatie van het event was zo leuk ingericht. De stal was bedekt met stro en strobalen, er waren houten vaten die dienden als statafels en we dronken uit ijzeren blikjes (zie foto).

Na de presentatie over de fantastische haarlijnen van Aussie stond ons de grote verrassing te wachten; de helikoptervlucht! We konden onze ogen niet geloven dat we dit echt gingen doen, dit had niemand verwacht. Ik vond het dan ook best een beetje spannend! IMG_0075 IMG_0014Samen met Danique van Girlscene.nl en Sabine van Ze.nl stapte ik in de helikopter en wat was het gaaf! We kregen ook een koptelefoon op waarmee je de piloot en de verkeerstoren met elkaar hoorde praten.IMG_0027Omdat het zo’n toffe ervaring was, heb ik van mijn Snapchat filmpjes nog een korte video gemaakt. De kwaliteit van Snapchat is natuurlijk niet geweldig, maar het filmpje laat wel zien hoe gaaf het was!

De reviews van de Aussie producten komen binnenkort online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *