Hoe ziet ons appartementje er nu uit?

Cleem en ik

Op 7 juli 2016 kregen we de sleutel van ons eigen plekje in het centrum van Arnhem. Over vier maanden wonen we alweer één jaar in ons appartement en daarom leek het mij leuk om hier een update over te schrijven met foto’s van hoe het er nu uitziet!

BALKON

Nu het eindelijk beter weer wordt, ziet ons balkon er een stuk leuker uit. Bij Intratuin kocht ik leuke rieten manden en schattige potjes waar ik planten in heb gedaan die geschikt zijn voor op het balkon. Vraag daarom altijd even om advies als je planten koopt voor op het balkon.

WOONKAMER

Ik ben nog steeds zo blij met onze teakhouten eettafel! Hij kleurt perfect bij de antieken spiegel en breekt het wit in de woonkamer. Helaas heb ik nog steeds geen tijd gehad om de verwarmingsbuizen wit te verven. Ik erger me hier heel erg aan, dus dat gaat binnenkort zeker gebeuren.Een paar weken terug kocht ik deze MALM kast van IKEA. Hij heeft zes lades waardoor ik eindelijk al mijn make-up en andere spullen kan opbergen.
Onze zithoek hebben we knus ingericht. Het idee van de houtblokken in ons TV meubel komt ook van IKEA. We zagen het in één van de showrooms en vonden het er zo leuk uitzien, dat we dat idee hebben overgenomen. Ook het koeienkleed en de fauteuil zijn van IKEA.

Cleem is gek op geweien, dierenkleden en je raad het waarschijnlijk al; whisky! Als je gaat samenwonen moet je compromissen sluiten. Ik vind het gewei aan de muur verschrikkelijk lelijk en doodeng, maar na wekenlang het gezeur van Cleem aan te horen, hangt hij nu toch maar aan de muur…De konijnenvilla staat nog steeds en ons konijntje Poefie heeft het er reuze naar zijn zin! Als we thuis komen van ons werk of school, steekt hij zijn kop uit het raam en wilt hij wat lekkers en een aai over zijn bol. Is-ie niet schattig?

KEUKEN

Na twee weken met de hand wassen, waren we er helemaal klaar mee en hebben Cleem en ik een mini vaatwasser aangeschaft van Bosch. Superhandig als je maar weinig ruimte hebt in de keuken!

SLAAPKAMER

De slaapkamer was eerst heel saai, maar is inmiddels al een stuk gezelliger geworden met de fotolijstjes aan de muur en een foto van de fotoshoot met Ilse op de kledingkast!

BADKAMER

Wij hebben een piepkleine badkamer waardoor we erg creatief moeten zijn met het ordenen van onze shampoos, handdoeken en scheermesjes. Dit witte rekje van Action is daarom ideaal!

We willen nog steeds veel veranderen en aanpassen in ons appartement, dus af is het nog lang niet. Al denk ik niet dat een huis echt ‘af’ kan zijn. Na een tijdje wil je wat anders en pas je weer iets aan. Wie weet plaats ik over een paar maanden weer een post over ons appartement en ziet het er dan weer heel anders uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *