Limited Edition Tangle Teezer

DSC_0140De Tangle Teezer is een enorme hype in de beautywereld. Een borstel die door veel haarsalons wordt gebruikt en geschikt zou zijn voor ieder haartype. Onlangs lanceerde het merk drie toffe limited editions en ik mocht er een testen! Benieuwd naar mijn mening? Lees dan gauw verder.

Tangle Teezer Compact Styler
Limited Edition by Lulu Guinness

Alle borstels van de Tangle Teezer collectie hebben een uniek design met geweldige kleuren. Ik kreeg een borstel opgestuurd die ontworpen is door Lulu Guinness! Haar ontwerpen staan bekend om de grote knalrode lippen die op bijna al haar accessoires staan. Voor Tangle Teezer ontwierp ze een borstel met grafische lippenstiften in allerlei verschillende kleuren en wat is-ie gaaf!
Schermafbeelding 2016-10-18 om 13.33.07DSC_0184De Compact Styler Limited Editions zijn superhandige borstels die je makkelijk mee kunt nemen in iedere handtas. Door het klepje dat je in de borstel kunt schuiven wordt voorkomen dat er viezigheid in je borstel komt. Heel handig als je iets te veel prulletjes in je tas hebt zitten!

Wat vind ik van de borstel?
Tangle Teezer

Tangle Teezer belooft het volgende: “De borstel is geschikt voor ieder haartype. Van kort, stijl tot dik en gekruld haar. De borstel glijdt makkelijk en pijnloos door nat, beschadigd en gekleurd haar zonder dat het de haren lostrekt of gespleten haarpunten veroorzaakt. Daarnaast geeft de borstel een ontspannende hoofdmassage zelfs voor de gevoelige hoofdhuid.”

Mijn haar is ontzettend dik en daarom heb ik vaak moeite bij het kiezen van een goede, sterke borstel. Toen ik de Tangle Teezer uit de verpakking haalde, had ik mijn twijfels door de dunne nylon pennen in de borstel die er niet zo stevig uitzagen. Ik besloot de borstel daarom te testen bij verschillende haarcondities.Tangle Teezer 3Bij dik en droog haar moest ik erg vaak borstelen om alle klitten eruit te halen. Hier was ik langer mee bezig dan wanneer ik een grote, grove borstel gebruik. Na het kammen merkte ik wel dat mijn haar een stuk meer glans vertoonde dan normaal en zaten er maar een paar kleine haartjes in de borstel.

Bij nat haar kamde ik een stuk makkelijker door mijn haar heen dan bij droog haar en zaten er na het kammen bijna geen haren in de borstel. Ook droogde het een stuk mooier op dan bij een grove borstel.

Mijn zusje heeft heel dun en gevoelig haar en daarom vroeg ik haar of zij de borstel ook wilde testen. Ze kwam er heel makkelijk doorheen en gaf geen kick bij het borstelen. Dit is echt geweldig, want normaal vindt ze het echt verschrikkelijk als ik haar haren kam. Bij haar zag je duidelijk verschil tussen voor en na het kammen, want het glansde als nooit tevoren.
Tangle Teezer Yenthl

Conclusie

Het is een praktische borstel die je overal mee naartoe kunt nemen door het handige formaat. Het klepje tegen vuil zorgt ervoor dat er minder snel viezigheid in de borstel komt, waardoor hij vrouwentas-proof is.

Ik vind de borstel toch iets meer geschikt voor stijl en dun haar, omdat het anders te lang duurt voor je alle klitten eruit gekamd hebt. Wel laat de borstel een prachtige glanslaag achter op het haar, wat het lange borstelen ook weer goed maakt.Schermafbeelding 2016-10-18 om 14.39.12De Tangle Teezer Compact Styler Limited Editions zijn ook verkrijgbaar in ‘Pug Love’- en ‘Markus Lupfer’ design en zijn voor €15,94 verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en Modemusthaves.com.

Deze post is in samenwerking met Tangle Teezer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *