Londen, liefde en meer

DSC_0203Het is al bijna een maand geleden dat ik voor het laatst gepost heb. Door school en werk heb ik helaas steeds minder tijd voor hetgeen wat ik het liefst doe: bloggen! Daarom leek het mij leuk om jullie een kleine samenvatting te geven van wat ik de afgelopen maand allemaal gedaan heb.
DSC_0061Op school ben ik nu twee maanden lang bezig met de nieuwsredactie. Daarbij moet ik iedere dag nieuws aanbrengen en producties daarover maken. Je bent hier vijf dagen in de week van 09:00 tot minstens 17:00 druk mee bezig. Dit is zwaar, maar de nieuwsredactie kan ook heel leuk zijn. Zo ben ik afgelopen maand super last minute een dagje + nachtje naar Londen geweest samen met Clemens en nog een student van de nieuwsredactie. Ik was nog nooit in Londen geweest en vond dit echt een fantastische ervaring! We maakten een radio item over het appartement van Jimi Hendrix die nu net geopend is en hoe het is om als student super last minute naar Londen te vliegen. Luister het radio fragment hier!
DSC_0145 DSC_0108DSC_0103 DSC_0115Buiten het feit dat ik hier voor school was, heb ik ontzettend genoten van de stad, de gezelligheid en mijn tijd met Clemens. Doordat ik zo druk ben, doen Clemens en ik op dit moment maar weinig leuke dingen samen. Dit dagje Londen heeft ons daarom echt goed gedaan. Het was eigenlijk de eerste keer dat wij echt met z’n tweeën (+ iemand van school) naar het buitenland zijn geweest!
DSC_0168 DSC_0125De metro’s van Londen zijn echt heel bijzonder! Ik heb nog nooit zulke steile roltrappen gezien. Ook is het leven in Londen nog veel hectischer dan hier in Nederland. Mensen hebben daar altijd haast. In Londen moet je altijd rechts op de roltrap staan, zodat mensen die hun metro willen halen links in kunnen halen op de roltrap. Heel grappig om te zien!
DSC_0124We hebben die dag eigenlijk meer van de metro gezien dan van Londen zelf. De stad is ontzettend groot en we wilden zoveel mogelijk zien in een dag. De bezienswaardigheden lagen niet heel dicht bij elkaar en daarom hebben we veel in de metro gezeten, wat eigenlijk al een hele ervaring op zich was!
DSC_0047DSC_0184DSC_0213 DSC_0239 DSC_0241’s Avonds aten we ‘Fish and Chips’ in een echte Britse ‘Diner’ waar bestek en borden geserveerd worden met plastic bekertjes en blikjes drinken. Het was een gek gezicht, maar de friet en de vis smaakten heerlijk!
DSC_0093Een dag is eigenlijk veel te kort. We hebben nog lang niet alles gezien en ik heb helemaal geen tijd gehad om te shoppen! Een goed excuus om een keer terug te gaan en dan echt lekker met z’n tweetjes.
DSC_0031 DSC_0011Door alle drukte ben ik ook helemaal vergeten een post te schrijven over de valentijnscadeautjes die Clemens en ik aan elkaar gaven! Die zondag kreeg ik van hem prachtige rozen en een weekendje weg cadeau, echt super lief! De ring had hij mij al eerder die week gegeven. Ik was weer hartstikke verwend!
DSC_1023 DSC_1041Ik gaf Clemens een special edition Jack Daniels fles whiskey en een Tommy Hilfiger horloge! Ik had hem al lange tijd geen cadeautjes meer gegeven, dus besloot ik dit jaar groots uit te pakken met Valentijnsdag. Daar was hij natuurlijk ontzettend blij mee!

Wat deed jij in februari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *