MAC Velvet Teddy + Spice Lip Pencil

DSC_0256Ik wilde al een tijdje een MAC lipstick aanschaffen, maar had geen idee welke mij goed zou staan. Samen met een vriendin ging ik naar Douglas in Arnhem, waar ze ook MAC producten verkopen. We moesten nog kerstcadeautjes voor elkaar kopen en vonden het een leuk idee om elkaar een lipstick van MAC cadeau te doen. Ik wilde graag een nude kleur die ik overal bij kan dragen en daarom koos ik voor de Velvet Teddy matte lipstick!
DSC_0281DSC_0326 DSC_0353De matte lipstick heeft een lichtbruine kleur met een rozige ondertoon, die een prachtige neutrale kleur achterlaat op mijn lippen!

Velvet Teddy is mijn eerste MAC lipstick en nu ik er zelf een heb, weet ik waarom iedereen altijd zo enthousiast is over MAC. De lippenstift blijft urenlang zitten en geeft nauwelijks af! Zelfs na het eten van een hele maaltijd zit de lippenstift er nog goed op! De lipsticks kosten dan misschien wel €19,50 per stuk, maar dan heb je wel er wel een van hele goede kwaliteit!
DSC_0383DSC_0378Een tijdje geleden waren de lippen van Kylie Jenner overal op het internet te vinden. Iedereen was benieuwd naar het geheim van haar volle lippen! Ze beweerde haar lippen voller te laten lijken door het aanbrengen van een lipliner. Wanneer de lipliner iets donkerder van kleur is dan de lippenstift lijken de lippen voller! Zelf heb ik hele dunne lippen en daarom wilde ik het graag uitproberen!
SwatchesIk kocht de ‘Spice‘ lipliner (€15,50) van MAC, die net een bruintint donkerder is dan de Velvet Teddy lipstick. Het is de bedoeling dat je eerst de lipstick aanbrengt en daarna met het lip pencil de contouren van je lippen tekent. Hierbij kleur je de hoekjes van je lippen lichtjes in zodat de kleuren in elkaar overlopen.DSC_0423DSC_0437

Velvet Teddy matte lipstickDSC_0468DSC_0497

Velvet Teddy matte lipstick + Spice Lip Pencil

Ik ben echt heel enthousiast over de combinatie van de lipstick met de lipliner. Mijn lippen lijken er echt voller door en het geeft een look nog net die extra finishing touch! Nu ik deze producten van MAC geprobeerd heb, wil ik er zeker meer gaan aanschaffen. Het mag dan geen lowbudget merk zijn, de lipsticks zijn wel echt van goede kwaliteit!

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

2 Reacties

  1. 12/01/2016 / 17:51

    Staat je goed! Ik heb hem zelf ook (met de lipliner whirl), maar diva blijft m’n favoriet!

  2. 12/01/2016 / 21:00

    Whirl en Diva lijken mij ook hartstikke mooi! Ik ga zeker meer kleuren lipsticks van MAC aanschaffen. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *