Max Factor Masterpiece Nude Palette

DSC_0345Wat is het nieuwe palette van Max Factor prachtig! Met de nieuwe nude kleuren kun je talloze ooglooks maken, waarvan de kleuren geschikt zijn voor elk huidtype. Ik gebruikte het Masterpiece Rose Nude Palette voor mijn ooglook. Benieuwd welke look ik maakte?
DSC_0391DSC_0334De afwisseling tussen matte en glansende kleuren vind ik erg leuk aan dit palette. De matte kleuren kun je gebruiken voor een meer ‘basic’ look en de glans kleuren kun je opdoen voor een feestje! En omdat het voor mij iedere dag een feestje mag zijn, gebruik ik een combinatie van de matte en glans shades!
DSC_0424DSC_0455 DSC_0448Op de buitenkant van mijn oogleden gebruikte ik de middelste roze glanstint en aan de binnenkant van mijn ogen deed ik de matte lichtroze kleur (helemaal links op het palette). Ik heb de look zo basic mogelijk gehouden, zodat ik deze gewoon naar mijn werk kan dragen.

De Masterpiece palettes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Rose, Golden en Cappuccino nudes. Te koop voor €19,99 bij Kruidvat.

Schermafbeelding 2016-04-17 om 00.22.08Golden Cappuccino

 Welke palette vind jij het mooist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *