Mieroglyphs armband

DSC_0089Jullie zagen hem al voorbij komen op mijn Snapchat foto’s: mijn Mieroglyphs armband! Een aantal weken geleden werd ik benaderd op Instagram door de ontwerper van de armbanden. Hij vroeg of ik zijn merk wilde promoten. Omdat ik het een super tof concept vind, besloot ik om een samenwerking met hem aan te gaan. In ruil daarvoor mocht ik een armband uitkiezen!

DSC_0068
Mieroglyphs verkoopt handgemaakte armbanden in allerlei verschillende kleuren en maten met daarin een (eigen) quote gegraveerd. Je kunt kiezen uit een aantal quotes, maar je kunt ook je eigen quote erin laten graveren.

Ik koos de ‘Aztek‘ armband met daarin de quote “Dreams don’t work unless you do”.
DSC_0108
DSC_0124
Nadat ik de armband besteld had duurde het ongeveer 1,5 tot 2 weken tot hij bezorgd werd. Mieroglyphs is gevestigd in Florida en dan valt een verzendtijd van twee weken heel erg mee. De armband zit verpakt in een schattig doosje met daarop de quote “It’s what’s inside that counts”. Dit slaat op de quotes die in iedere armband gegraveerd staan.
DSC_0085De armbanden zijn te bestellen in verschillende maten XS (6 inch), S (6,5 inch), M (7 inch), L (7,5 inch), XL (8 inch). Via deze website kun je ongeveer inschatten hoeveel inch je polsen zijn. Je kunt het ook opmeten met een meetlint. 1 inch staat gelijk aan 2.54 centimeters. Ik bestelde maat M en deze zit perfect: niet te groot en niet te klein. Het is bij deze armband belangrijk dat je hem niet te klein besteld, want de sluiting is magnetisch. Wanneer de armband aan de kleine kant is, kan het voorkomen dat je huid tussen de sluiting komt en dit is geen prettig gevoel! Zorg dus dat je de afmetingen iets ruimer neemt.

Wil jij ook zo’n leuke armband met een pakkende of eigen samengestelde quote? De armbanden kosten $34,99 per stuk. Dit is omgerekend zo’n 32 euro. Dit is niet goedkoop, maar omdat de armbanden met de hand gemaakt worden, de binnenkant van leer is en je zelf een quote mag bedenken is het wel een mooie prijs voor wat je ervoor terug krijgt. Ook betaal je met ‘blushingbrunette‘ als kortingscode (discount code) geen verzendkosten! Dit scheelt je zeker zo’n tien tot vijftien dollar, aangezien de armband helemaal uit Florida komt. Betalen kan met creditcard of met PayPal. Vooral PayPal is een heel makkelijk betaalmiddel! Je maakt een account aan, stort hier geld op door middel van iDeal en zo kun je gemakkelijk betalen op buitenlandse webshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *