Mijn favoriete Musthave Mondays!

Zara Jacket 6 - versie 2Ik heb inmiddels tien ‘Musthave Monday’ posts online staan en het leek mij leuk om daaruit drie favorieten te kiezen! Iedereen heeft namelijk wel één of meerdere favoriete outfits die je het liefst iedere dag zou willen dragen.
DSC_0600De gele jas van Zara en de grijze V-hals trui van Primark draag ik op dit moment heel veel. De jas is heerlijk warm en heeft zo’n prachtige kleur. Ik heb er al super veel complimentjes over gehad en ik ben zo blij dat ik toen voor deze toffe kleur gekozen heb. Ook de trui van Primark zit zo ontzettend lekker en is perfect voor dit koude herfstweer!
DSC_0711DSC_0705Mijn tweede favoriet is zeker deze zakelijke outfit! Het blousje, de zwarte skinny jeans, de enkellaarsje en het tasje kocht ik allemaal bij Primark en kunnen gedragen worden bij iedere gelegenheid.

Ook is dit de goedkoopste outfit die ik ooit heb samengesteld. Bij elkaar kostte de blouse, de broek, de laarsjes en het tasje slechts €53!
DSC_0843 DSC_0835Op de derde plaats staat deze simpele, maar leuke outfit! Het leren jasje van Zara draag ik ontzettend vaak. Je kunt het bij (bijna) alles combineren en maakt een outfit vaak helemaal af! De blauwe jeans van H&M zit heerlijk en de groene V-hals trui van Primark matcht perfect bij de jeans. De grijze enkellaarsjes van Primark geven kleur aan de outfit en lopen ontzettend lekker. Ik vind dit echt de ultieme herfstoutfit!

Wat is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *