Mijn favoriete parfums

Ik ben een grote fan van parfum! Eigenlijk is het zelfs zo erg dat ik nooit de deur uit ga zonder een lekker geurtje op te doen. Buiten het feit dat parfum zó lekker ruikt, vind ik het ook leuk om mooie flesjes te verzamelen. Ik krijg vaak parfum voor mijn verjaardag, voor Valentijnsdag, gewoon zomaar of ik koop ze als een cadeautje voor mijzelf. Inmiddels heb ik er heel wat verzameld!
Parfum 2Maar welke parfums zijn nou mijn favoriet?
ParfumIk heb op dit moment vier favorieten! Daisy van Marc Jacobs, Shock van Calvin Klein, Princess van Vera Wang en Lady Million van Paco Rabanne.
DSC_0539Daisy kreeg ik twee jaar geleden, voor mijn zeventiende verjaardag, van mijn ouders. De geur is fruitig zoet, maar niet overheersend. Een perfecte geur om naar je werk of naar school te dragen! De geurtonen van dit parfum zijn grapefruit, groene noten, framboos, peer, jasmijn, roos, viooltjes, lychee, appelbloesem, musk, ceder en pruim. Buiten de heerlijke geur vind ik de bloemendop van dit flesje ook prachtig!
CK ShockShock is een toepasselijke naam voor dit parfum; je krijgt echt een ‘shock’ van de heerlijke zoete geur. Je hoeft er maar een klein beetje van op te doen anders word je misselijk! De geurtonen van dit parfum zijn passiebloem, roze pioen, klaproos, jasmijn, narcissen, zwarte bes, donkere cacao, amber, vanille, muskus en patchoeli.
DSC_0549Princess kreeg ik 2,5 jaar geleden voor Valentijnsdag van Clemens. Helaas heb ik vanochtend de laatste druppel opgesprayd en kan ik jullie nu niet de mooie roze/paarse kleur laten zien! De geur is heerlijk zoet, net iets sterker dan Daisy. Het doet mij denken aan Oosterse bloemen! Dit is een parfum voor iedere gelegenheid. De geurtonen van dit parfum zijn abrikoos, appel, waterlelie, mandarijn, guave, tuberoos, een klein vleugje pure chocolade, amber, hout en vanille.DSC_0526Lady Million heeft net als de mannelijke variant ‘One Million’ een hele sterke, overheersende geur. Dit is echt een geur voor speciale gelegenheden of wanneer je gewoon van sterke parfum houdt! De geurtonen van Lady Million zijn neroli, bittere sinaasappel, framboos, oranjebloesem, jasmijn, gardenia, patchoeli, honing en amber.

Wat is jouw favoriete parfum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *