Mijn week in Snapchats #5

Omdat het al eventjes geleden is dat er een ‘week in Snapchats’ online kwam, ditmaal een extra lange post! Ik heb de afgelopen twee weken namelijk veel leuke dingen gedaan, die ik graag met jullie wil delen!
Tas 1RestaurantTesse flesTijdens mijn logeerpartij met Tess heb ik ook meerdere Snapchats gemaakt, die ik jullie nog niet heb laten zien. Zo gingen we voor haar verjaardag uit eten bij Lounge 8 in Eindhoven. Een heel luxe sushi restaurant! De foto’s zijn een beetje donker, waardoor je het helaas niet goed zien, maar het restaurant zag er echt heel chic uit! Gelukkig viel de prijs mee. Het was niet duurder dan ieder ander sushirestaurant waar ik tot nu toe gegeten heb en dat zijn er veel..
Tessie 5 KnorrieTessa heeft echt een geweldige knuffel, Knorrie! Die kon ze niet laten liggen toen ze hem in de Bijenkorf zag. En ik geef haar geen ongelijk, want hij is echt zóó schattig!
Ontbijtje met TessSnapchat foto met Tess De volgende ochtend hadden we heerlijk (laat) ontbeten en na ons ontbijt dronken we dus Starbucks op Eindhoven Airport, waar Tess vijf minuten met de bus vandaag woont! De twee dagen samen met haar waren echt onwijs gezellig, dat had ik echt gemist!

Make-up zit goed 2 regen 2Dinsdag begon de dag met regen. Mijn make-up zat perfect, maar helaas duurde dat niet lang. Ik moest namelijk weer naar Tilburg, waar mijn make-up onderweg naar de trein helemaal verpest werd door de regen..Met DaniaNa anderhalf uur reizen kwam ik eindelijk op school aan, waar bleek dat mijn docent ons gesprek helemaal vergeten was. Ik was dus voor niets naar school gekomen! Tsjah.. Daar had ik dan anderhalf uur voor in de trein gezeten. Ik kon nu weer de eerst volgende trein naar huis pakken of iets leukers van mijn dag maken. Ik had mijn lieve nicht, Dania, al meer dan een jaar niet meer gezien en ik besloot haar een berichtje te sturen of ze toevallig zin en tijd had om af te spreken. Toevallig was zij die middag vrij en kon ik langs komen! We hadden veel bij te praten, ook kon ik nu eindelijk haar (studenten)kamer zien! Ze heeft echt een hele leuke kamer in Den Bosch Oost, waar ik stiekem hartstikke jaloers op ben, haha!
DaniaaaYunaaLieve Yunna logeerde die week bij Dania!
LUSH En SabonDania en ik gingen later die middag winkelen in Den Bosch. Zo kocht ik een heerlijke kerstbruisbal bij Lush en een klein cadeautje voor mijn moeder bij Sabon. Mijn moeder heeft absoluut een Sabon verslaving! Toen de winkel nog in Arnhem zat, kocht ze eens in de zoveel tijd de HELE winkel leeg! Helaas zit de winkel al een aantal jaar niet meer in Arnhem en daarom neem ik af en toe iets voor haar mee!

PechDonderdag hadden Maartje, Ilse en ik een belangrijk televisiedebat op school en juist die middag reed de trein niet verder dan Den Bosch. Thank you NS!Debat JeejDaardoor hadden we wel extra tijd om ons debat voor te bereiden en Maartje’s thee maakte het weer een beetje goed.MUA MUA AGAINMUA testenMUA testen 2Toen ik donderdag uit school kwam, was er een pakketje voor mij bezorgd, kerstproducten van MUA! Dat was een leuke thuiskomer! Ik heb ze vrijdag meteen gereviewed en wat ben ik blij met deze producten! Lees er meer over in dit artikel.

Poef PoefZaterdagochtend werden we weer gewekt door lieve Poefie. Hij heeft toen lekker met ons in bed geknuffeld!
Kerstboom Make-up zit perfectZaterdagavond hadden we een vervroegd kerstdiner bij mijn ouders, waarbij mijn make-up perfect zat, dankzij de kerstproducten van MUA!Kerstkrans Kerstkrans klaarEn zondag maakte ik een kerstkrans. Ik had niet verwacht dat hij zo leuk zou worden, echt een kerstkunstwerk al zeg ik het zelf..

Nu heb ik kerstvakantie en ik ga echt ontzettend veel leuke dingen doen, die ik allemaal zal vastleggen op Snapchat. Daar zal ook weer een post van online komen! Mocht je daar niet op willen wachten, volg mij dan op Snapchat: @graafdemyrthe!

Wat gaan jullie in de kerstvakantie doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *