MUA Ultimate Christmas Look

DSC_0760Pakketjes zijn altijd leuk, maar dit pakketje was wel heel leuk! Ik ontving namelijk producten van ‘The Ultimate Christmas Look’ van MUA. Make-up speciaal ontwikkeld voor de feestdagen en ik mocht ze uittesten!
DSC_0690In het pakketje zat de ’12th Night Winter Shades’ palette, Matte Black Eyeliner, Mosaic Bronzer, Scarlet Siren Matte Lipstick en Pro-Base Fixing Mist!

DSC_0754Ik was vooral benieuwd naar de fixing spray, omdat ik hier veel over gehoord heb. Deze sprays worden gebruikt om een perfecte finish te creëren en zorgen ervoor dat de make-up tot wel acht uur lang blijft zitten. Ook zorgt ervoor de spray dat je huid gehydrateerd blijft! De spray is te koop voor €6,99.

DSC_0749De ‘Scarlet Siren Matte Lipstick’ is een prachtige lippenstift die makkelijk aan te brengen is en een hele mooie rode lipkleur geeft. Ondanks de dat het een matte lipstick is, zit er toch een kleine glans in. Wat ik persoonlijk wel mooi vind! De lipstick is te koop voor €2,49.
DSC_0746De ‘Matte Black Eyeliner’ vind ik persoonlijk wat minder. Het kwastje is erg hard, waardoor de eyeliner moeilijk aan te brengen is op het ooglid. Wel is het een hele mooie matte kleur. De eyeliner is te koop voor €3,49.

DSC_0724Ik gebruik eigenlijk zelden bronzers of blushes, omdat ik al gekleurde wangetjes van mezelf heb. Toch vind ik de ‘Mosaic bronzer’ erg mooi! Het laat een mooi glitter-glanslaagje achter op je wangen. Leuk voor de feestdagen! De bronzer is te koop voor €3,99.
DSC_0714Kleuren boven: Ice, Myth, Frost, Oudh, Coal en Fir.
Kleuren onder: Hush, All Spice, Ivy, Plum, Enchant en Star Shine.
DSC_0774Ik ben het meest enthousiast over het ’12th Night Winter Shade’ oogschaduw palette! Het zijn hele mooie donkere kleuren met een kleine glitter erin, die je prachtig kunt dragen met de feestdagen!

DSC_0896 DSC_0898 DSC_0933 DSC_0899Voor mijn kerstlook gebruikte ik de kleuren Ice, Frost, Enchant en Star Shine om zo een ooglook te creëren die matcht bij mijn glittertrui (€10 bij Primark)!

Door de fixing spray blijft deze look prachtig zitten. Ik ben er zelfs mee wezen sporten om te testen hoe goed mijn make-up blijft zitten. – Ik had overigens wel de lippenstift eraf gehaald, omdat ik dat een beetje to much vond om mee te sporten, haha. – Na het sporten zat mijn make-up nog steeds perfect, echt een aanrader dus, zo’n fixing spray!

Welke make-up dragen jullie met kerst of een andere speciale gelegenheid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *