Musthave Monday #8

De bladeren beginnen al echte herfstkleuren te krijgen! Toch is het vandaag een warme en zonnige herfstdag. Het is bijna twintig graden en daarom warm genoeg voor een shirt met korte mouwtjes!
DSC_0045DSC_0056DSC_0038Vorige week heb ik mijn haar laten verven. Het is een paar tinten donkerder met kopere en bruine highlights er doorheen! Deze ‘chocolate highlights’ zijn helemaal in dit najaar. Ook moest er helaas een aantal centimeter af. Ik vind het altijd heel erg als mijn haar geknipt wordt, omdat het zo langzaam groeit. Een bezoekje aan de kapper stel ik het liefst zo lang mogelijk uit. Het was dan ook alweer 1,5 jaar geleden dat mijn haar voor de laatste keer geknipt was. Dit keer kwam ik er dus niet onderuit.. Ik ben wel heel blij met het eindresultaat!
DSC_0035DSC_0019De aubergine kleur van het shirt vind ik heel mooi. Deze paarse kleur is een echte herfstkleur en matcht goed bij mijn bruine haren. De zilveren kralen die als een ketting op het shirt genaaid zijn, maken het shirt uniek. Het shirt is verkrijgbaar voor €10 bij Primark.
DSC_0025Het vest kocht ik twee jaar geleden bij Shoeby voor €39,95. Een soortgelijk vest is verkrijgbaar bij H&M voor €29,99! De riem €1,50, broek €15 en schoenen €19 zijn verkrijgbaar bij Primark.

Wat draag jij op deze warme herfstdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *