Ontwerp een Gillette scheermes

DSC_0658Dit jaar verraste ik Cleem met een heel origineel kerstcadeau, namelijk een gepersonaliseerd scheermes! Het is altijd zo moeilijk om een cadeau te bedenken voor je vriend, broertje, vader of opa en daarom is dit een geweldige uitvinding.

Gillette introduceerde deze personalisatietool voor de feestdagen om het scheren spannender en persoonlijker te maken. Op My.Gillette.com kon je het achterkantje van het scheermes geheel zelf ontwerpen met een foto, verschillende achtergronden, icoontjes en leuke teksten. Gillette 4DSC_0651Voor Clemens ontwierp ik een scheermes met zijn favoriete foto in Oostenrijk waar zijn naam in de lucht staat geschreven. Zijn reactie was goud waard en mijn vader, schoonvader en broertje waren stikjaloers! Stiekem vind ik hem zo leuk dat ik er zelf ook wel een zou willen.. Zou er ook nog een vrouwelijke variant komen?Gillette 3Het personaliseren van het scheermes was alleen mogelijk voor de feestdagen. Helaas kon ik de post niet eerder online zetten, omdat mijn vriend anders achter het cadeau kwam, maar in de toekomst zullen er misschien wel soortgelijke acties komen.

Het ontwerpen van een Gillette scheermes + 1 scheermesje kost slechts €19,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *