Oral-B PRO 750 Limited Edition

DSC_0264Heb je nog geen cadeau voor de feestdagen? Lees dan snel verder, want misschien is deze limited edition elektrische tandenborstel van Oral-B wel het perfect cadeau voor je moeder, zusje, vriendin of desnoods voor jezelf!
DSC_0245De Oral-B PRO 750 Cross Action tandenborstel maakt gebruik van een 3D-technologie waardoor er tot 100 procent meer tandplak wordt verwijderd dan met een normale tandenborstel. Daarnaast heeft de borstel een poetsdruksensor en een functie voor tandvleesverzorging die zorgen voor een perfecte mondhygiëne.
Schermafbeelding 2016-11-27 om 22.04.05De knalroze tandenborstel wordt geleverd met een handige reisetui waarin je de borstel makkelijk en hygiënisch overal mee naar toe kunt nemen.

Heb jij nou een vader, vriend of broertje die dit geweldige cadeau ook wel kan gebruiken, maar niet op een roze tandenborstel zit te wachten? Dan is er voor hen ook een zwarte variant verkrijgbaar!

Beiden borstels zijn voor €37,50 verkrijgbaar bij Bol.com.
Oral-b blackOral B DSC_0234Een tijdje terug ontving ik de tandenborstel in een gigantische doos met een prachtige zilveren strik. Hierbij zat een kaartje waarop stond dat ik de borstel zelf kon houden of weg mocht geven aan een dierbare. Ik koos voor het laatste en gaf hem aan mijn moeder. Haar elektrische tandenborstel was onlangs kapot gegaan en daarom kwam dit cadeau als een geweldige verrassing!
DSC_0242

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *