Paspoorthoesje

DSC_0232Afgelopen zomer ging ik met mijn vriend en schoonouders naar Turkije. We hadden toen steeds vier paspoorten bij ons die we meerdere keren moesten laten zien op het vliegveld. Je moest dan iedere keer de paspoorten open doen om te zien welk paspoort van wie was. Natuurlijk is dit een luxe probleem, maar als je gestrest bent en je snel langs de douane wilt, is dit best een ergernis! Toen ik onlangs de webshop van StylebyMelis bekeek, zag ik dit onwijs leuke paspoorthoesje. Het hoesje is niet alleen mooi, maar ook hartstikke handig wanneer je met meerdere mensen op reis bent!
DSC_0213Het paspoorthoesje kost €4,95 en is lichtroze van kleur met gouden opdruk. Het is op de foto hierboven moeilijk te lezen, maar boven het vliegtuigje staat ‘bon voyage’ (goede reis).DSC_0281 DSC_0314Je paspoort kun je gemakkelijk in het hoesje schuiven door de plastic flapjes aan de binnenkant. Hierdoor blijft je paspoort ook goed zitten. Ook zou je hier nog eventuele andere reisdocumenten in kunnen doen.

Ik ben echt helemaal verliefd op dit paspoorthoesje! Jullie ook? Bestel er dan snel een, want ze gaan hard!

Houd ook de facebookpagina van StylebyMelis in de gaten, want ze geeft nog weleens leuke producten weg. Zo maak je komende maandag kans op een paar laarsjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *