Het perfecte moederdag cadeau

Ben jij nog op zoek naar het perfecte moederdag cadeau? Dan is een ketting met een of meerdere namen erin gegraveerd misschien het perfecte cadeau. Zelf ontwierp ik dit mooie naamketting model. Niet voor mijn moeder, maar voor een goede vriendin van mij. 

Ze was onlangs jarig en is twee maanden geleden bevallen van haar derde kindje. Het leek mij daarom leuk om de namen van haar drie zoontjes en de naam van haar vriend in een zilveren ketting te laten graveren. Naamketting.nl heeft talloze modellen kettingen, armbanden en andere sieraden waarin je persoonlijke teksten of namen kunt laten graveren. Zelf koos ik voor een zilveren ketting met ronde hanger waar maximaal zes namen in gegraveerd kunnen worden.

Ik was heel benieuwd hoe de ketting uit zou pakken, omdat je van tevoren alleen het model uitkiest en de namen doorgeeft. Toen ik het pakketje binnen kreeg was ik dan ook enorm verrast, want wat was de ketting mooi geworden! Ik kon niet wachten om het cadeau te geven.

Maandag ging ik op kraamvisite en mocht ik het cadeautje dan eindelijk geven. Toen ze het schattige blauwe doosje met strik openmaakte was ze stomverbaasd. Ze vond het een prachtig cadeau en wilde de ketting meteen dragen. Hij stond haar prachtig en ze zei dat ze niet kon wachten om hem aan iedereen te laten zien. Ik ben blij dat ze zo verrast was door dit unieke cadeau.

Mocht je nou geen idee hebben wat je dit jaar voor moederdag moet geven. Kijk dan eens naar een ketting, armband of ander sieraad met tekst erin gegraveerd. Naast zilveren sieraden heeft Naamketting.nl ook veel gouden sieraden. De prijs voor een zilveren ketting begint bij €19,95. De zilveren hanger met namen die ik heb laten graveren kostte €37,95 en als je daar een zilveren ketting bij besteld komt er tien euro bij.

Veel plezier met het uitzoeken van jouw moederdag cadeau!

Liefs,

Myrthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *