Rituals Cherry Blossom Bed & Body Mist

DSC_0356Onlangs liep ik langs de nieuwe Rituals winkels in Arnhem en werd ik naar binnen gelokt door een heerlijke bloemetjes geur. Toen ik aan de verkoper vroeg waar de lekkere zoete geur vandaan kwam, gaf ze me de nieuwe Rituals of Sakura Cherry Blossom bed & body mist. De geur ruikt zo lekker fris en zoet dat ik gelijk verkocht was!
DSC_0405Ik vind de spray zo lekker dat ik hem niet alleen op mijn lichaam spray, maar ook mijn lakens, kussens en kleding. Zelfs mijn vriend ruikt naar heerlijke kersenbloesem! Soms vind je een geur zo lekker ruiken dat je er letterlijk verslaafd aanraakt. Dat heb ik met deze bloemengeur.

Voor een body mist blijft de geur nog best lang hangen. Als ik de geur ’s ochtends op mijn kleren spray, ruik ik hem gedurende de dag nog lichtjes op mijn kleding. Heerlijk vind ik dat!

Zoek je nog een leuk moederdag cadeautje? Dan is deze body mist echt een aanrader!
DSC_0417Toevallig groeit er een kersenboom in de tuin van de buren en kon ik heel stiekem een takje afknippen voor de foto! Kleurt de bloesem niet prachtig bij de roze parfum?

Het flesje met 50 milliliter kost €16,50 en is te koop bij Rituals.

Wat is jouw favoriete geurtje?

Lees ook: Mijn favoriete parfums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *