ROCKING MY WHITE HEELS!

DSC_0375

Ik ben de laatste tijd erg druk geweest. Er zijn dingen gebeurd in mijn privé leven waardoor ik even niet bereid was om te bloggen. Vandaag heb ik samen met mijn lieve vriendin én fashionblogster Tessa mijn hoofd leeg gemaakt in Den Bosch. Winkelen, terrasjes pakken en natuurlijk veel foto’s maken! In Den Bosch rockte ik voor het eerst met mijn nieuwe, mega hoge, witte, killer heels! Oh wat ben ik daar blij mee! Ik zag ze in de folder staan van een winkel waar ik eigenlijk nooit kom: de Bristol. Ja, je leest het goed. Ik stond versteld van het feit dat Bristol zulke geweldige schoenen verkocht en ik ben ze diezelfde dag nog met eigen ogen gaan bewonderen. Ze zaten heerlijk en ik kon er -wonder boven wonder- goed op lopen!

Vandaag kon ik ze eindelijk op de proef stellen met de hobbelige straten van Den Bosch. Ze zijn goedgekeurd! Samen met mijn zwarte jeans en witte top van Primark, en de zwart-witte statement ketting van Shoeby was mijn lente outfit compleet!

DSC_0429 Blog 6

DSC_0420Helaas zag ik later op de foto’s pas dat mijn tenen een beetje over de schoenrand heen schieten tijdens het lopen. Ik heb inmiddels onzichtbare gelkussentjes van de Kruidvat erin gelegd en nu kan ik ze aan zonder dat mijn tenen over de rand bungelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *