Sabon Tropic Body Scrub

DSC_0925Vind jij goede huidverzorging ook belangrijk? Probeer dan eens de scrubs van Sabon! De scrub heeft een heerlijke tropische geur, waardoor je huid – en de hele badkamer – naar heerlijke zonnebloemen en zomer ruiken!
DSC_0968DSC_1019Mijn moeder is gek op de scrubs van Sabon en de tropic variant is haar ultimate favorite! Er zit helaas geen Sabon meer in Arnhem, dus af en toe neem ik er een voor haar mee als ik in Tilburg ben.

De Tropic scrub is gemaakt van mineralen en zouten uit de Dode Zee. Ook zit er Caster Seed Oil in, wat zorgt voor een heerlijk zacht huidje na het scrubben! De Body Scrub verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop en is geschikt voor alle huidtypen.

Speciaal voor Moederdag zijn alle scrubs (en nog veel meer andere producten) nu 15% afgeprijsd en worden ze speciaal voor jouw mama superleuk ingepakt!
DSC_1014Alle scrubs zijn sulfaten en parabenen vrij en bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten. Parabenen zitten in veel beautyproducten om ervoor te zorgen dat de producten langer goed blijven. Superhandig natuurlijk, maar niet goed voor de gezondheid! Uit meerdere onderzoeken is namelijk gebleken dat parabenen kanker veroorzaken.

Sulfaten zitten in veel producten om een vette huid tegen te gaan. Je zou zeggen dat dit positief is, maar ook het beschermde vetlaagje op je huid gaat weg door het sulfaat. Hierdoor gaat je lichaam extra veel vetten produceren, waardoor je huid op den duur alleen maar vetter wordt.

Sabon staat bekend om het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Je betaalt dan wel wat meer dan een gemiddelde body scrub, maar dan heb je wel pure kwaliteit!
DSC_0964Scrub de huid twee keer per week voor een optimaal resultaat. Niet vaker, want anders scrub je ook alle goede huidcellen kapot.

Wat geef jij jouw moeder cadeau met Moederdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *