Sopure Zell am See

SopureOnlangs bezocht ik Zell am See, een kleine stad in Oostenrijk. Daar zag ik een klein winkeltje die me een beetje deed denken aan Lush, genaamd SOPURE. Hier verkochten ze onder andere kasten vol zepen in tientallen verschillende geuren en kleuren. Echt een hemel op aarde als je het mij vraagt en dus nam ik wat lekkere producten mee!
Sopure1Ik kocht drie verschillende zeepjes. De felroze is een heerlijk kokosnootzeepje met knalroze kokosvlokken op de bovenkant. Zeker mijn favoriet, want wat ruikt dit zeepje lekker!

Het lichtroze zeepje is een zeep die ruikt naar heerlijke verse rozen en op de zijkant zitten dan ook echte rozenblaadjes. Supercute!

De gele ruikt naar citroen en perziken. Een heerlijke tropische geur die ruikt naar de zomer! De drie kleine sterretjes kreeg ik er gratis bij en ruiken naar lavendel.
DSC_1405Daarnaast kocht ik twee scrubs. De groene is een heerlijke kokosnoot-limoen scrub die heel sterk naar limoen ruikt. Je moet er van houden, maar ik vind hem geweldig!

De oranje heeft een heerlijke zoete geur waar menig mieren een moord voor zouden doen. Grapefruit en sinaasappels zorgen voor de prachtige oranjekleur en geur. Ik ben gek op scrubs en heb er altijd wel een onder de douche staan. Deze twee komen daarom vast nog van pas!

Daarnaast kocht mijn moeder nog een luxe bodylotion die naar heerlijke rozen ruikt en je huid verzorgt en superzacht maakt. De crème zit in een gigantische glazen pot met een rode deksel, wat zorgt voor de luxe uitstraling van de pot.

Wil jij meer weten over dit merk of over deze producten? Houd dan de website sopure.eu goed in de gaten, want binnenkort kun je de producten online bestellen!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *