Swisse Haar, Huid & Nagels review

Swisse myrthe header 2

Samen met vijf andere meiden heb ik twee weken lang de Swisse Haar, Huid en Nagels supplementen getest. In deze post vertellen wij je hoeveel verschil je merkt aan je haar, huid en nagels na het twee weken dagelijks slikken van de pillen.

Fase 3 ‘Het eindresultaat na twee weken testen’

verschil myrthe blogMyrthe: Voor het testen was ik vooral ontevreden met mijn nagels. Ze braken snel af en groeiden erg langzaam. Na één week merkte ik meteen al verschil aan de groei van mijn nagels. Ze groeiden een stuk sneller en braken minder snel af. Na twee weken testen zijn mijn nagels nog sneller gaan groeien. Ook zijn de randjes van mijn nagels een stuk witter geworden.

In mijn huid zie ik ten opzichte van vorige week niet veel verschil. Het voelt zacht aan en ziet er gezond uit, maar of dit echt door de voedingssupplementen komt, durf ik eigenlijk niet te zeggen. Ook in mijn haar zie ik niet veel verschil, maar ik denk dat twee weken echt te kort zijn om grote verschillen te merken aan je haar. Conclusie: Deze voedingssupplementen werken fantastisch voor je nagels!

Ilse verschilIlse: Na twee weken merk ik een beetje verschil door de supplementen. Zo zijn mijn nagels naar mijn idee echt sterker en groeien ze sneller. Mijn gezicht vertoonde helaas wel weer wat onzuiverheden, dus ik denk dat de pillen daarvoor niet echt z’n werk hebben gedaan. Mijn haren zien er ook vrijwel hetzelfde uit.

Ik vond de pillen wel wat aan de grote kant, maar als je ze in tweeën breekt, is het prima te doen. Als je de smaak eenmaal proeft, is het niet echt lekker, maar gelukkig bleef de smaak niet lang hangen. Al met al zou ik de pillen zeker aanraden, want ik ben echt blij met mijn nagels!

puck verschil blogPuck: Mijn nagels waren al sterk, en groeiden ook al erg snel, maar na het testen van de supplementen zijn mijn nagels nog veel sterker zijn geworden. Ook glanzen ze nu heel mooi.

In mijn huid en haar heb ik helaas geen verschil gemerkt. Ik denk dat je haar niet snel genoeg groeit om meteen verschil te kunnen merken. Ik denk ook dat vitamines de problemen met mijn huid niet volledig op kunnen lossen, maar het is natuurlijk nooit weg om extra vitamines binnen te krijgen.

De pillen waren makkelijk in te nemen omdat ze zo glad zijn en hebben naar mijn mening geen nare geur of smaak. Wil jij langere nagels? Dan zou ik Swisse Haar, Huid en Nagels zeker aanraden!

inez verschilInez: Na twee weken de vitaminepillen geslikt te hebben, heb ik eigenlijk nog niet veel verschil gemerkt. Mijn nagels zijn de afgelopen weken wel sneller gaan groeien en voelen ook wat steviger aan en de laatste tijd heb ik wel minder last van velletjes bij m’n nagelriemen. Bij mijn haren heb ik echter helemaal geen verschil gemerkt, en ook mijn huid is hetzelfde gebleven.

De pillen zijn makkelijk te slikken en hebben geen nare bij- of nasmaak. Alleen als ik aan het potje pillen zelf rook, hebben de pillen een kleiachtige geur, maar deze is niet super onaangenaam. De buitenkant is grijs, en aan de binnenkant zit geel poeder wat best vast is, dus je strooit het niet meteen in het rond als je de pil doormidden breekt. Al met al zou ik deze vitaminepillen zelf niet aanraden, omdat ik niet veel verschil heb gemerkt. Maar misschien is twee weken daar ook net iets te kort voor.

tessa verschilTessa: De twee weken zitten er alweer op en hoewel ik na één week testen nog niet zoveel verschil merkte, zijn er nu gelukkig toch wel een aantal dingen veranderd. Vorige week merkte ik al dat mijn nagels wat sneller waren gegroeid dan normaal en de afgelopen week zijn ze harder gegroeid dan ze ooit hebben gedaan! Ook zijn ze gelukkig helemaal niet meer gebroken. Verder heb ik gemerkt dat de nagelrand een stuk witter is geworden, wat ik persoonlijk erg mooi vind!

Mijn haar raakt minder snel in de knoop sinds ik de pillen slik, maar dat is eigenlijk het enige verschil wat ik merk. In mijn huid heb ik wel echt verschil gemerkt! Hoewel ik nog steeds veel last heb van rode bultjes en vlekjes, zijn deze een stuk minder geworden op mijn onderarmen. Je ziet ze bijna niet meer, wat heel erg fijn is omdat dit gedeelte vaak zichtbaar is. Ik vond het helemaal niet erg om de pillen te slikken, ze waren naar mijn mening niet vies of te groot, dus ik kan ze zeker aanraden!

maartje verschil blog 2Maartje: De twee testweken zijn voorbij gevlogen en ik merk zeker wel veranderingen, vooral aan mijn nagels. Ze zijn een stuk sneller gaan groeien, maar helaas niet veel sterker geworden. Maar als ze afbreken, groeien ze dus wel weer snel aan!

Aan mijn huid merk ik eigenlijk vrijwel geen verandering, al moet ik eerlijk zeggen dat ik ook niet zo goed weet waar ik het aan zou moeten zien. Mijn haar is naar mijn mening ook iets beter geworden. Ik merk dit vooral wanneer ik mijn haren ga wassen. Normaal gesproken verloor ik hierbij veel haar en dat is nu een stuk minder geworden!  De pillen vond ik helemaal niet vies en ook niet zo stinken als normale vitaminepillen. Soms vergat ik wel om ze op tijd in te nemen, maar daarin zal ik niet de enige in zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de voedingssupplementen van Swisse? Koop dan een potje bij Kruidvat. De Haar, Huid en Nagels supplementen kosten €19,99 voor 60 capsules.

Lees ook: Swisse Haar, Huid & Nagels

Lees ook: Swisse Haar, Huid & Nagels update

Deze post is in samenwerking met Swisse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *