Swisse Haar, Huid & Nagels

Swisse voedingssuplement 2_FotorOver een maand is het al kerst en omdat ik er met de feestdagen extra goed uit wil zien, test ik samen met vijf andere girls de haar, huid en nagels voedingssupplementen van Swisse. Twee weken lang nemen we één tablet per dag en houden we jullie in drie fases op de hoogte van het resultaat.

Swise 2De voedingssupplementen van Swisse bevatten zink, biotine en vitamine C.  Zink helpt bij het gezond houden van de huid, het haar en de nagels. Biotine is goed voor de conditie van het haar, houdt het haar sterk en verzorgt het haar van binnenuit. Vitame C zorgt voor de vorming van collageen wat de huid steviger maakt en helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit.

Fase 1
‘De conditie van haar, huid en nagels voor het testen’

Myrthe haar 2Myrthe: Ik houd van mijn haar. Het glanst, is stevig en over het algemeen ziet het er heel gezond uit. Toch worden de punten in de winter snel droog en daarom is een goede verzorging een must.

Mijn gezichtshuid is zacht en gezond, maar de rest van mijn huid is snel droog en bevat veel rode bultjes. Ook mijn nagels zien er niet altijd geweldig uit en ik hoop dat dit verbetert met het slikken van de tabletten van Swisse.

Tessa: Met mijn haren heb ik eigenlijk nooit veel problemen. Ik hebSchermafbeelding 2016-12-02 om 11.24.38 lang, stijl haar en hoef er als ik ’s ochtends uit bed kom bijna niets aan te doen. Wel merk ik duidelijk dat de onderkant van mijn haar minder gezond is dan de bovenkant. Mijn haarpuntjes zijn namelijk vaak droog en gespleten.

Mijn huid is al sinds ik klein ben niet in perfecte conditie. Behalve een enorme gevoeligheid voor UV-straling, heb ik altijd last van bultjes en rode vlekjes. Ook mijn nagels zijn nooit heel sterk geweest. Ze zijn de slap en breken erg snel af. Hopelijk wordt dit beter met het slikken van de Swisse voedingssupplementen!

Ilse

Ilse: It’s that time of the year again… In de winter is mijn huid ontzettend droog en mijn haar snel pluizig. Ik heb van mezelf super dun haar, waardoor de puntjes snel slijten. Doordat ik in de horeca werk, zijn mijn nagels ook niet bepaald parels te noemen.

Daarbij maak ik vanwege de carnavalsperiode (die al in november begint) ook heftige weekenden mee. Veel alcohol, weinig slaap en veel ongezond eten. Net zoals vorig jaar merk ik daardoor dat mijn kin soms behoorlijk wat onzuiverheden vertoont. Tijdens het uittesten van deze vitaminen hoop ik dat mijn huid rustiger wordt en mijn nagels een stuk sterker zullen zijn!

Puck: Mijn haar is redelijk gezond, maar de punten zijn snel droog en gespleten. Elke 6 weken wordt mijn haar geknipt en er moet altijd best wat af om het er weer gezond uit te laten zien. Ik kan niet veel aan Schermafbeelding 2016-12-02 om 10.12.12haarverzorging doen, omdat ik allergisch ben voor vloeibare shampoo en conditioner. Hopelijk kan ik mijn haar langer laten groeien met behulp van de Swisse pillen.

Mijn nagels zijn wel in goede conditie! Ze groeien heel snel en zijn ook sterk. Ik heb dus altijd lange nagels.

Als laatste mijn huid, deze is droog en gevoelig. Vanwege stress en hormonen heb ik erg last van acne in mijn gezicht. Wie weet helpen de vitamines om het wat rustiger te maken.

Schermafbeelding 2016-12-02 om 10.11.33Inez: Ik heb lang, steil haar met een beetje slag erin, en ik hoef er ’s ochtends niet veel aan te doen. Ik vind mijn haren zelf wel wat futloos en het heeft niet veel volume waardoor het er best saai uitziet, dus ik hoop dat deze vitaminepillen hier verandering in kunnen brengen.

Mijn nagels zijn best sterk en stevig, zolang ik ze maar kort houd. Zodra ik ze wat langer laat groeien, worden ze slap en dan klappen ze vaak dubbel en scheuren uiteindelijk af. Mijn huid is over het algemeen lekker zacht en egaal. Soms heb ik een kleine pukkel op mijn voorhoofd, of wat rode bultjes bij mijn neus, maar dat hoort natuurlijk bij de puberteit. Ik ben heel erg benieuwd naar de vitaminepillen van Swisse!

Schermafbeelding 2016-12-02 om 10.20.13Maartje: Mijn haar is in vrij goede conditie. Ik verf mijn haar al zes jaar, dus als je dat in je achterhoofd houdt, is het vrij gezond. Mijn eigen haarkleur is vrij donker en de onderkant van mijn haar is blond, dus door het uitbleken hiervan zal mijn haar ook een groot deel van zijn gezondheid verloren hebben.

Mijn huid is in goede conditie. Ik heb nooit puistjes en heb ook vrijwel nooit een droge huid. Ik heb wel af en toe last van kleine irritaties die dan rood worden of gaan jeuken. Hopelijk helpen de vitamine tabletten hier tegen.

Mijn nagels zijn in een super slechte conditie. Ik heb vroeger veel nagel gebeten en daardoor zijn mijn nagels nooit sterk geweest. Ik kan nooit lange nagels laten groeien omdat ze altijd weer afbreken. Misschien dat ik ze eindelijk kan laten groeien met hulp van de voedingssupplementen!

De komende twee weken volgt er elke week een update van Tesse, Ilse, Puck, Inez, Maartje en mij over de werking van de Swisse voedingssupplementen. Blijf op de hoogte!

Lees ook: Swisse Haar, Huid & Nagels update

Lees ook: Swisse Haar, Huid & Nagels review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *