Winterkilo’s verliezen met Hope Diet

Hope diet 2

Het is bijna lente en dat betekent dat het over iets meer dan drie maanden al zomer is. Tijd om mijn wintervacht kwijt te raken en in summer shape te komen! In samenwerking met www.hope-diet.com volg ik een maand lang een ‘superfood, protein en detox’-dieet om zelfverzekerder de zomer tegemoet te gaan.

Hope diet inhoud box

Om af te vallen maak ik gebruik van de Hope Diet starterskit. Hierin zitten vier proteïne shakes, een shake beker, detox-supplementen, verzadigingssupplementen, Aloë Vera gel en een BMI-meter.

De ingrediënten in deze producten zouden ideaal zijn voor afslanken, gewichtsbeheersing, ontgiftigen, de ondersteuning van spiergroei en het garanderen van spierherstel.

Hope diet protein shake

In het pakket zitten vier Hope Shakes in de smaken ‘Sweet Banana’ en ‘Pure Chocolate’. Deze plantaardige proteïne shakes dienen als maaltijdvervanger en zijn gemaakt van superfoods en zwart zaad. De shakes zijn gezoet met stevia en zitten bomvol eiwitten. Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan deze shakes is dat ze geen toegevoegde suikers bevatten en geheel vegetarisch zijn.

Hope diet Aloe Vera gel 5Hope diet aloe vera gel 2De Aloë Vera gel in het pakket zorgt voor een inwendige reiniging van het lichaam. De gel is honderd procent natuurlijk en bevat dus geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Op de foto heb ik één eetlepel Aloë Vera gel gemengd met water, waarbij je de stukjes Aloë Vera goed ziet zitten. Normaal smaakt Aloë Vera ontzettend bitter, maar deze gel valt gelukkig mee. Gemengd met water of thee is het zelfs best lekker.

Hope diet satisfy 3De Hope Satisfy supplementen bevatten konjacvezels afkomstig van de Glucomannan plant. De vezels absorberen vocht waardoor je sneller een verzadigd gevoel krijgt. Op de achterkant staat dat je de supplementen een kwartier voor iedere maaltijd dient te slikken met ruim twee glazen water voor het beste resultaat.Hope diet detoxify 6Hope Detoxify is een detox supplement dat gemaakt is van rozemarijn, artisjok, grote brandnetel en moerasspirea. Deze natuurlijke planten dragen bij aan een inwendige reiniging van het lichaam.

Schermafbeelding 2017-03-22 om 17.15.57

Hope Vitality zijn supplementen die multivitaminen en mineralen bevatten die zorgen voor een optimale weerstand en genoeg energie. Vitality stimuleert de fysieke en mentale vitaliteit en zijn net als de andere producten plantaardig. Tijdens het dieet slik ik iedere dag één tablet zodat ik voldoende vitaminen binnenkrijg.

Hoe werkt het?

Het dieet bestaat uit vier verschillende fases die ieder één week duren. Aan het begin van iedere fase weeg je jezelf en meet je de omtrek van je bovenarm, borst, taille, buik, dijen en knie. Deze gegevens noteer je in een tabel en herhaal je na iedere fase. Zo kun je per week goed bijhouden wat er is veranderd.

De vier verschillende fases zijn:

Fase 1 detoxen. Tijdens deze fase vervang je gedurende 7 dagen de 3 maaltijden door shakes en neem alle supplementen.
Fase 2 veranderen van het metabolisme. Tijdens deze fase zorg je ervoor dat je metabolisme overgaat van een koolhydraatverbranding naar een vetverbranding. Vervang je ontbijt en lunch door een shake en neem de Satisfy en Detoxify supplementen
Fase 3 de laatste kilootjes kwijtraken. Vervang alleen nog je ontbijt door een shake en blijf de Satisfy en Detoxify supplementen innemen. Neem een toegestaan tussendoortje tijdens de voor- en namiddag en voor de overige maaltijden kies je voor een evenwichtig, koolhydraatarm menu.
Fase 4 behoud je ideale gewicht. Je kiest 1 dag in de week uit die jouw ‘Hope Super Shake dag’ wordt. Die dag vervang je jouw ontbijt en lunch door een Hope Super Shake, en ’s avonds eet je een heerlijke, gebalanceerde maaltijd. De andere dagen zorg je ervoor dat je de juiste hoeveelheid calorieën binnenkrijgt.

Tijdens dit dieet blijf ik twee keer in de week sporten, waarbij ik een uur lang cardio- en krachttraining combineer in de sportschool. Deze week begin ik aan fase 1 en om het dieet iets overzichtelijker te maken heb ik een infographic gemaakt, waarin duidelijk staat wat ik wanneer mag nemen. Volgende week zullen mijn bevindingen en resultaten online komen van fase 1. Wish me luck!

Hope Diet Fase 1 graphic

Deze post is in samenwerking met Hope Diet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *