Zomer in Nederland?

Het is al bijna een maand zomer in Nederland. We hebben al veel mooie dagen gehad en daar mogen we blij mee zijn, want in Nederland is niets zo onzeker als de zomer. Afgelopen dagen is ons kleine landje weer bedekt met grote regenwolken. Alle jurkjes en rokjes kunnen weer de kast in en onze jas en sjaal komen weer tevoorschijn. Vorige week in Maastricht was het ook wisselvallig weer. De gehele ochtend regende het en pas later in de middag kwam de zon door. Geen rokjes of jurkjes weer, dus wat droeg ik dan?
DSC_0718

Ik heb mijn witte Converse All Stars nog niet veel aangehad en vond dit daarom een mooie dag om ze te dragen. Ik heb bijna alle kleuren All Stars al een keer gehad, maar sinds kort heb ik gekozen voor een laag model in plaats van een hoog model. Wit is een echte kleur voor de zomer en maakt zelfs een zwarte outfit toch nog zomers.
DSC_0852 Deze sjaal kocht ik vorige week bij Primark. Hij komt uit de herfst collectie, maar met dit vieze Nederlandse zomerweer kan ik hem nu al aan. De tas is van Cowboysbag. Ik heb deze tas eigenlijk altijd bij me, omdat er super veel in past!Schermafbeelding 2015-07-15 om 16.11.19

Schermafbeelding 2015-07-15 om 16.15.27De zwart-witte ketting van Shoeby draag ik vaak, omdat hij matcht bij iedere outfit. Het grijze T-shirt is ook van Primark. Ook draag ik mijn nieuwe statement bracelets van Costes en mijn zilveren horloge van Cluse!

Wat draag jij met dit vieze weer? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *