Wie is het gezicht achter Blushing Brunette?

DSC_0087

Mijn naam is Myrthe de Graaf en ik woon al mijn hele leven in de Gelderse hoofdstad, Arnhem. Op mijn vijftiende ben ik gaan werken bij Shoeby Fashion in Arnhem. Hier volgde ik diverse styling- en verkoopcursussen en ontdekte ik mijn grote passie voor fashion en styling! Toen ik in september 2014 met mijn opleiding startte, kon ik het werk niet goed meer combineren met school en mijn andere werk bij Albert Heijn. Na drieëneenhalf jaar met veel plezier en passie gewerkt te hebben bij Shoeby, besloot ik om mijn baantje op te zeggen, zodat ik mij volledig kon focussen op school en mijn andere werk. Omdat mijn passie voor beauty, fashion en styling nog altijd is blijven kriebelen, uit ik die tegenwoordig op dit blog! DSC_0162Doordeweeks reis ik iedere dag naar Brabant, want daar studeer ik journalistiek aan de Fontys hogeschool in Tilburg. Ik ben deze opleiding begonnen omdat ik erg nieuwsgierig ben van aard, ik veel van schrijven houd en omdat het mij ontzettend leuk lijkt om daar mijn beroep van te maken! In 2014 heb ik mijn ouderlijk huis verlaten en woon ik samen met mijn vriend. Sinds de zomer van 2016 huren we samen een appartementje in het centrum van Arnhem. Klik hier als je daar meer over wilt weten.
DSC_1463Verder houd ik van winkelen, sporten, schrijven, fotografie en voor sushi kun je mij ’s nachts wakker maken! Op blushingbrunette.com uit ik mijn passies voor fashion, beauty, eten, bakken, schrijven en nog veel meer dingen waar ik gelukkig van word. Zo staat er regelmatig een ‘Musthave Monday‘ op de blog, waarin ik jullie mijn nieuwe en/of favoriete outfits laat zien. Ook schrijf ik veel persoonlijke artikeltjes op dit blog!
14407960_10210105595531739_742025496_oVoor mijn blog bezoek ik regelmatig events waar ik op de hoogte word gebracht van de nieuwste trends, producten en merken die ik graag met jullie deel. Ben je benieuwd welke events ik inmiddels bezocht heb? Klik dan hier.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Klik dan hier.

Veel liefs,

Myrthe