MUA LUXE Velvet Lip Lacquers

DSC_0424MUA heeft prachtige producten voor een betaalbaar prijsje, waardoor ik een groot fan ben van het merk! Mijn liefde voor het merk is nog groter geworden toen de nieuwe lip lacquer-collectie op mijn deurmat viel. Het zijn prachtige lip lacquers, die eigenlijk een soort lipgloss en lipstick in één zijn!
swatches bewerktDe kleuren die ik getest heb zijn Kooky, Tranquility en Zest. Het zijn superfelle popkleuren, die deze lente helemaal hot zijn! Bij het aanbrengen lijkt het een glans lipstick, maar na een paar seconden droogt de glanslaag op en blijft er een prachtige matte kleur over.

De kleur blijft de hele dag zitten! Zelfs na mijn all you can eat sushi lunch en het avondeten, zat hij er nog perfect op. Ook is de lipstick kiss-proof, waardoor Clemens geen smoesjes meer heeft als ik hem een kus wil geven, hihi!DSC_0454DSC_0457De felste kleur is zeker weten Zest! Het is een oranje/rood-achtige kleur, die je eigenlijk overal bij kunt dragen. Toen ik de lippenstift aanbracht, moest ik wel even wennen aan het felle kleurtje. Na een paar seconden droogde de kleur goed op en zorgde de matte finish ervoor dat ik het eigenlijk hartstikke gaaf vind om zo’n felle kleur te dragen!DSC_0470DSC_0469De kleur tranquility is een echte nudekleur. Dit is een lipstick die ik iedere dag kan dragen en overal mee kan combineren. Echt een musthave voor mijn lippenstift collectie!DSC_0490MUA-kookyDe paarse kleur Kooky is een lippenstift die ik normaal nooit zou meenemen uit het make-up schap. Toen ik hem opdeed moest ik stiekem wel een beetje lachen, want zo’n aparte lipkleur is eigenlijk helemaal niets voor mij. Nu ik de foto’s terugzie, vind ik dit eigenlijk hartstikke mee vallen. Het heeft iets unieks en speels, wat eigenlijk juist hartstikke leuk is!

De MUA Luxe Velvet Matte Lip Lacquers zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en liggen in het MUA schap bij Kruidvat voor slechts €4,99 per stuk!

Lees ook: MAC Twig lipstick

6 Reacties

 1. 18/05/2016 / 18:35

  Oh wauw! Wat staan ze je allemaal goed zeg!
  Liefs,
  Elles

 2. 18/05/2016 / 19:28

  Wooooow die rode! Wat geweldig. Ik moet heeeel snel naar de Kruidvat, had al gelezen dat ze super snel gingen..

 3. 19/05/2016 / 06:45

  Aww thanks Elles! Jou staan ze net zo goed hoor!

 4. 19/05/2016 / 06:46

  Ja klopt, op de webshop zijn ze grotendeels al uitverkocht zag ik! Gaat heel hard, maar in de winkel liggen er vast nog wel een paar. Die rode staat jou ook super, maar je hebt ook een paar roze lacquers van MUA!

 5. Petra
  19/05/2016 / 11:55

  Wow alle drie staan ze prachtig. Voor de zomer staat de rode wel heel mooi!
  Lekker fleurig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *