MAC Twig lipstick

DSC_0210Oops I did it again.. Ik heb weer een MAC lippenstift aangeschaft! Onlangs kocht ik mijn eerste lipstick van MAC en sindsdien ben ik helemaal fan. De lipsticks hebben een prachtige pigmentatie en blijven supergoed zitten, daar moest ik er dus nog een van hebben. Ditmaal kocht ik MAC Twig!
DSC_0226De lippenstift heeft een satin finish, dit lijkt een beetje op een matte lipstick, maar bevat net iets meer pigmentatie. Satin lipsticks geven meer glans en zorgen ervoor dat je lippen minder snel uitdrogen.
Twig en velvet teddy 2Twig heeft in vergelijking met Velvet Teddy een roze ondertoon. Er zijn maar weinig roze lippenstiften die mij staan, maar een make-up stylist bij Douglas raadde mij aan om deze kleur te proberen. Ze had gelijk: ik vind hem geweldig! Totaal anders dan Velvet Teddy, maar nog steeds een kleur die je dagelijks kunt dragen. Love it! 

Twig 4Twig 5Ik kocht de lipstick bij Douglas voor €19,50! En ik ben bang dat ik er binnenkort nog meer ga kopen..

Update: Kort na het maken van de foto’s liet ik de lippenstift vallen! Gelukkig is-ie niet doormidden gebroken, maar er zaten wel lelijke deukjes in de lipstick, zo zonde! Het ging ook echt in slowmotion. Het ene moment had ik hem nog in mijn handen en het andere moment zag ik hem via de muur op de grond vallen. Met een beetje water en een tissue heb ik hem weer een beetje kunnen herstellen, maar zonde blijft het wel. Gelukkig waren de foto’s al gemaakt, hihi!

Heb jij weleens je make-up kapot laten vallen?

Lees ook: MAC Velvet Teddy + Spice Lip Pencil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *