Musthave Monday #15

De zomer is bijna voorbij en aangezien de herfst mijn favoriete seizoen is op het gebied van mode, ben ik mijn kledingkast nu al aan het omgooien. Afgelopen week kocht ik dit leuke herfstjurkje, die perfect is voor aankomend seizoen. Benieuwd waar ik ‘m kocht? Lees dan verder in deze ‘Musthave Monday’. 

Het jurkje

De jurk heeft een bruin/beige kleur met zwarte streepjes. Vooral de split in de jurk vind ik erg leuk. Niet alleen loopt het een stuk fijner als er een split zit in een lange jurk, maar het geeft de jurk ook een leuke twist. Rond de middel zit een touwtje waarmee je de jurk iets strakker kunt knopen bij de taille. Ik heb er een leuke strik in gelegd zodat de jurk nog leuker wordt. Je koopt ‘m voor €17 bij Primark.

Het is echt een item voor bijna elke gelegenheid. Of je de jurk nou draagt naar je werk of naar een gezellige lunch met vriendinnen. Ik draag een panty onder de jurk, omdat het vandaag niet heel warm was, maar je kan de jurk ook prima dragen zonder panty of legging.

De accessoires

Bij mijn jurk draag ik mijn roze horloge van My Jewellery, die koop je voor €29,95. Het horloge kun je door de zachte roze kleur bijna overal mee combineren. De gold plated ring is van Lucardi en kost nu slechts €14,99! De zwarte tas is ook van Primark, maar omdat ik deze al enige tijd geleden heb gekocht weet ik niet zeker of deze nog steeds verkrijgbaar is.

De laarsjes

De zwarte laarsjes die ik draag onder de jurk zijn van VanHaren en kosten €39,95. Ik vind dat zwarte laarsjes zijn echt een musthave zijn in je kledingkast, omdat je ze echt overal mee kunt combineren. Zo droeg ik ze in de vorige musthave monday onder een bloemetjes flared pants.

Where to buy?

De jurk is alleen in de winkel verkrijgbaar, omdat Primark tot op heden geen webshop heeft.

De zwarte laarsjes van VanHaren koop je hier.

Het horloge van My Jewellery koop je hier.

De gold plated ring van Lucardi koop je hier.

De foto’s in deze Musthave Monday zijn gemaakt op landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.

Benieuwd naar mijn andere outfits? Kijk dan ook eens naar mijn andere Musthave Monday’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *