Musthave Monday #14

Het is al een hele tijd geleden, maar het is maandag en ik heb afgelopen weekend weer een leuke outfit gescoord voor weinig. Dus ik vond het weer hoogtijd voor een nieuwe Musthave Monday! Ditmaal draag ik een flared pants met bloemenprint waar ik helemaal verliefd op ben!

Flared Pants

De flared pants met bloemenprint shopte ik bij Zara voor slechts €39,95. Ik twijfelde eerst of de broek mij wel goed zou staan, omdat ik best wel volle bovenbenen heb. Toen ik alsnog besloot de broek te gaan proberen in de paskamers, was ik op slag verliefd! Want zeg nou zelf, hoe mooi is dit toffe bloemenprintje?

Het shirt

Het zwarte shirt is van The Sting en kostte €25. Een ideaal shirt die je eigenlijk overal mee kan combineren. Wat ik vooral fijn vind, is dat het shirt prachtig aansluit. Het heeft een gladde stof die fijn aanvoelt op de huid en is daarom ideaal voor het warme zomerweer.

Omdat de broek een hele drukke print heeft, combineer ik deze het liefst met een basic shirt of top. Zowel wit als zwart zijn goed te combineren met deze broek, omdat er ook witte bloemen in de bloemenprint zitten. Ik draag er stoere zwarte laarsjes onder van VanHaren, maar je kunt de broek ook dragen met witte of zwarte sneakers. Dat maakt de outfit sportief in plaats van girly. De broek kun je combineren met zowel zilveren als gouden sieraden door de verschillende kleuren die in de broek zitten.


Where to buy?

Vind jij deze broek nou net zo tof als ik? Klik dan hier om ‘m te shoppen.

Ben jij nog opzoek naar een zwart basic T-shirt die je overal mee kan combineren? Klik dan hier om het shirt te shoppen.

De zwarte laarsjes zijn van VanHaren en kostte slechts €39,99. Je shopt ze hier.

Benieuwd naar mijn andere outfits? Kijk dan ook eens naar mijn andere Musthave Monday’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *