Zes jaar samen en een nieuw huisje!

DSC_0726Wat gaat de tijd snel. Clemens en ik zijn alweer zes jaar samen! En dit jaar vieren we het spectaculair, want we gaan verhuizen! We wonen nu al bijna twee jaar in een zolderappartementje bij zijn ouders en vonden het tijd om onze eigen vleugels uit te slaan. En daarom huren we vanaf 7 juli aanstaande een eigen appartementje!

We wonen straks tegenover het Centraal Station in Arnhem, superdichtbij het centrum en alle hotspots van de stad! Ik kan echt niet wachten om alles leuk in te richten en het helemaal naar ons zin te maken. Als het (grotendeels) af is, zal er zeker een blogpost van verschijnen. Dus keep in touch!
gifje 1

Een tijdje geleden kwam het ten sprake dat ik het vroeger altijd zo leuk vond om samen met mijn opa en oma op een pannenkoekenboot te eten. Pannenkoeken waren mijn lievelingseten en een tocht met de pannenkoekenboot vond ik dan ook geweldig. Ik was dan ook super verbaasd toen Clemens dat had geregeld voor onze zes jaar samen! Hij herinnerde zich nog dat ik dat toen een keer had verteld en wilde dat graag een keer samen doen. Superlief! Helaas hebben we op dit moment niet veel tijd door de laatste loodjes op school en de drukte met het verhuizen. Maar zodra het wat rustiger is, gaan we zeker op een pannenkoekencruise!

Sumo Arnhem met Cleem

Ook hebben we nog een weekendje naar zee gepland staan, dus dat we alweer zes jaar samenzijn, gaan we zeker nog uitgebreid vieren!

Lees ook: Vijf en een halfjaar samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *