Vijf en een half jaar samen!

Cleem en ik UtrechtWat gaat de tijd snel! Het is alweer vijf en een halfjaar geleden dat ik als dertienjarig meisje naar Clemens sms’te dat ik hem ook leuk vind. Vanaf toen is het zo snel gegaan! Samen hebben we de havo gehaald, zijn we beiden begonnen aan een studie, wonen we nu al meer dan een jaar samen en hebben we nog genoeg leuke andere plannen voor de toekomst!

Iedere relatie heeft zijn ups en downs, zo is ook onze relatie niet perfect. Ik irriteer me vaak aan Clemens’ gewoontes èn hij aan die van mij. Zo vind ik het vreselijk irritant dat hij zijn onderboeken overal laat rondslingeren en dat hij soms met schoenen aan op bed ligt. Hij vindt het daarentegen mega irritant dat ik vier keer per week onze hele bovenverdieping stofzuig en dat ik honderd keer per dag aan mijn haar zit! Deze ergernissen horen erbij en ik ben blij dat we elkaar niet honderd procent perfect vinden, want dat zou niet gezond zijn!
Sumo Arnhem met CleemVorige maand gingen we met z’n tweeën uit eten, waarbij we ons jubileum al grotendeels gevierd hebben. In deze decembermaand zijn we allebei ontzettend druk. Kerst, Oud&Nieuw en verjaardagen hebben nu even voorrang en daarom hebben we besloten om onze vijf en een halfjaar samen niet uitgebreid te vieren. We weten van elkaar hoeveel we van elkaar houden en dat we samen nog steeds ontzettend gelukkig zijn. Dus Clemens als je dit leest: dat etentje of weekendje weg komt nog wel!IMG_20121007_194530
Wil je meer lezen over onze relatie? Lees dan deze post van een halfjaar geleden, toen we ons vijf-jarig samenzijn vierden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *