65 jaar André Hazes exclusief bij Kruidvat

Schermafbeelding 2016-07-12 om 20.23.58Dit jaar zou de populairste volkszanger van Nederland 65 jaar zijn geworden. Als eerbetoon aan de zanger geeft Kruidvat in samenwerking met Procter & Gamble het nieuwe album ’65 jaar André Hazes’ weg bij aankoop van diverse actieproducten. Op het album staan bekende hits als ‘De vlieger’ en ‘Bloed Zweet En Tranen’, maar ook het nog niet eerder verschenen nummer ‘Op de schoorsteen staat een foto’. Wil jij deze unieke CD bemachtigen? Lees dan snel verder.

Het album bevat 11 van zijn grootste hits én de nog nooit eerder uitgebrachte hit ‘Op de schoorsteen staat een foto.’ Dit nummer werd opgenomen in 1980 net voor Hazes van platenmaatschappij wisselde. Daar gooide hij zijn muzikale roer om, waardoor het nummer niet meer bij de Hazes’ sound paste. Twaalf jaar na zijn dood wordt het nummer alsnog uitgebracht op deze nieuwe CD.

Schermafbeelding 2016-07-12 om 20.24.21De nostalgische CD is tot 24 juli uitsluitend verkrijgbaar bij Kruidvat en fans kunnen het album gratis verkrijgen bij aankoop van actieproducten van Procter & Gamble. Deze producten zijn de afgelopen jaren in een nieuw jasje gestoken, maar nog steeds net zo vertrouwd in gebruik. Je krijgt de CD onder andere gratis bij aankoop van twee van de volgende producten:

Schermafbeelding 2016-07-12 om 20.24.10

  • Always Ultra Maandverband
  • Dreft afwasmiddel Original
  • Olaz Total Effects 7 in One Hydraterende Dagcrème*
  • Max Factor Lipfinity*
  • Head & Shoulders Classic Clean Shampoo
  • Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner
  • Oral-B 1-2-3 tandpasta
  • Gillette Venus 1-UP

*Bij aankoop van Olaz of Max Factor krijg je de CD al bij slechts één actieproduct.

Maar dit is niet alles, want de CD krijg je gratis bij nog veel meer andere producten. Check https://www.kruidvat.nl/cdhazes voor meer informatie! Wees er snel bij, want op = op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *