Pre Valentine

DSC_0857Zondag is het weer Valentijnsdag! Een dag die voor Cleem en mij eigenlijk niet heel anders is dan andere dagen. Waarom zou je elkaar slechts één keer per jaar de liefde verklaren met cadeautjes? Cleem koopt zo nu en dan iets leuks voor mij en ik voor hem, gewoon omdat het kan! Zo kreeg ik deze week een vervroegd valentijnscadeautje.
DSC_0842 DSC_0891DSC_0907Hij kwam thuis met deze prachtige goldplated zirkonia ring van Lucardi! Alleen het doosje deed mij al versteld staan. Is het roosje niet super schattig?!

Het doosje is speciaal ontwikkeld voor Valentijn, maar door de vele positieve reacties blijft het rozendoosje voor €1,99 standaard in het assortiment van Lucardi!
DSC_0892 DSC_0897Als je goed kijkt zie je dat de zirkonia steen bijeen gehouden wordt door een kroon met hartjes. Echt een leuk detail die de ring net iets specialer maakt!

Op Valentijnsdag gaan Cleem en ik zover ik weet eigenlijk niets bijzonders doen. ’s Ochtends moet ik werken, dus een ontbijt op bed zit er eigenlijk al niet in. Wie weet kunnen we ’s middags lekker ergens gaan lunchen of maken we het gewoon gezellig met een filmpje op de bank. Iedere dag samen is immers net zo speciaal!

Wat doe jij op Valentijnsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *