Head & Shoulders 3-Action

headshoulders2Head & Shoulders heeft een nieuwe formule: 3-Action! Een formule die je haar reinigt, beschermt en verzorgt, waardoor je haar voor 100 procent effectief beschermt is tegen roos.

In 1961 bracht Head & Shoulders de eerste goedwerkende anti-roos shampoo op de markt die gewoon bij de drogist verkrijgbaar was. Nu, 55 jaar later, komt het shampoo merk met hun beste formule ooit. Het geheim van deze formule? Zink Carbonaat! Deze combinatie van elementen hechten zich op de hoofdhuid en het haar om roos tegen te gaan.

Wat vind ik van de 3-Action formule?

headshoulders1

Om een goed beeld te krijgen van het verschil tussen de oude en nieuwe formule van Head & Shoulders heb ik beide shampoos gedurende twee weken getest.

Ik heb mijn haren vaker gewassen met de classic shampoos van Head & Shoulders en daar was ik eigenlijk niet echt tevreden over. Mijn haar wordt hier erg vettig en duf van, waardoor ik na het wassen niet echt het gevoel heb dat het goed ‘schoon’ is. Hierdoor ben ik extra nieuwsgierig naar de nieuwe formule van het merk.headschoulders3Hiervan testte ik de 3-Action dik en sterk shampoo. De shampoo ruikt heerlijk fris en bloemig en geeft voldoende schuim. De structuur van de nieuwe formule is net als de classic variant een beetje crème-achtig, waardoor het product makkelijk uitspoelt. Na het douchen voelt mijn haar erg zacht en fris, wat ik bij de classic variant veel minder heb. Ook na het drogen van mijn haar voelt het nog steeds zacht aan en ruikt het heerlijk naar bloemetjes. Deze geur blijft nog lang hangen, wat ik een groot pluspunt vind!

Over de werking tegen roos kan ik helaas niet veel zeggen, omdat ik zelf nooit last heb van roos. Als ik de achterkant van de verpakking moet geloven is het product getest op 280 personen, waarbij de roos bij 126 personen voor 100 procent verdween.

Ik vind de nieuwe formule zeker een verbetering. Mijn haar wordt niet vettig en de lekkere bloemengeur blijft lang hangen. Deze shampoos ga ik zeker vaker gebruiken!
Schermafbeelding 2016-12-05 om 22.15.27De 3-Action shampoos zijn verkrijgbaar in vijf lijnen: Fresh & Clean, Herstellende Hoofdverzorging, Easy Look, Instant en For Men en kosten €4,99 per stuk bij Kruidvat.

Deze post is in samenwerking met Head & Shoulders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *