Heerlijke bodyproducten van Etos

Wisten jullie dat Etos een heerlijke hand & body lijn heeft met maar liefst twaalf bodyproducten & skin oils van onder de vier euro? Ik testte hiervan vier verschillende producten en laat je weten welke ik het fijnst vind. Lees gauw verder!

Etos Hand & Nail Cream

Je handen worden iedere dag zwaar op de proef gesteld door het wassen, tuinieren, nagellakken en nog veel meer andere handelingen. Deze schattige handcrème kun je makkelijk overal mee naartoe nemen, waardoor je jouw handen op ieder gewenst moment van de dag kunt insmeren. Deze crème trekt snel in, is verrijkt met provitamine B5 en helpt tegen broze nagels. Wat voor mij ideaal is, aangezien mijn nagels ontzettend snel afbreken op mijn werk. Je koopt ‘m voor slechts €2,49!

Etos Argan & Avocado Skin Oil

De Argan & Avocado Skin Oil van Etos zorgt voor een goede vochtbalans en herstelt de huid, waardoor je huid zacht en gezond aanvoelt. De olie bevat vitamine E en is geschikt voor alle huidtypen.

Tijdens het testen vond ik het vooral heel handig dat je de olie op je huid sprayt! Bij de meeste olieflesjes moet je de olie uit het flesje op je huid gieten, waardoor je snel olie op de grond knoeit. Deze olie smeert soepel uit en je huid voelt direct na het smeren zacht en gezond. Conclusie: Een heerlijke olie voor slechts €3,99!

Etos Coconut Body Spray Seconde

Etos heeft ook een heerlijke Coconut Body Spray, die je in een paar seconden op kunt sprayen als je even geen tijd hebt om je hele huid in te smeren. Hierbij moet je de crème na het sprayen wel snel uitsmeren, omdat het anders van je huid lekt. De spray trekt snel in en plakt niet, zodat je na het insmeren meteen je kleren aan kunt trekken. Je koopt de Coconut Seconde Body Spray voor €3,99!

Etos Gallica Rose Bodycream

Ben jij gek op de geur van rozen? Dan is deze Gallica Rose Bodycrème echt iets voor jou! Deze volromige bodycrème bevat allantoïne. Dit is een stofje die onder andere voorkomt in smeerwortel en werd vroeger al gebruikt voor de genezing van wonden en huidszweren. De Gallica Rose bodycrème van Etos maakt de huid dus niet alleen zijdezacht, maar draagt ook bij aan het herstel van wondjes en andere plekjes. Dit alles voor maar liefst €3,99.

De Coconut Body Spray heeft mij het meest verbaasd! Ik kocht vaak de ‘Spray & Go’-bodyspray van Vaseline, maar deze kost bijna zeven euro. De Coconut Body Spray van Etos werkt net zo goed en daarvoor betaal je bijna de helft minder!

Vind jij een goede huidverzorging ook belangrijk, maar wil je niet te veel betalen? Koop dan één van deze heerlijke hand- en bodyproducten bij een Etos winkel bij jouw in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *