Ben ik afgevallen met Hope Diet?

Vier weken lang heb ik met de producten van Hope-Diet.com een streng- en moeilijk dieet gevolgd. In dit artikel vertel ik je wat ik van dit dieet vond én lees je of ik ben afgevallen!

Wat vind ik van de producten?

In het algemeen ben ik erg tevreden over de producten van Hope Diet. De eiwitshakes zijn best lekker en er zitten geen dierlijke eiwitten in, waardoor de shakes ook geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten! Dit is zeker een pluspunt, omdat ik nog maar weinig eiwitshakes heb gezien die geen dierlijke producten bevatten.

De ‘Sweet Banana’-shake vond ik het lekkerst! De ‘Pure Chocolate’ is ook lekker, maar na een paar shakes begin je daar wel genoeg van te krijgen. Dit had ik bij de banaan minder snel. Toch moet ik heel eerlijk toegeven dat ik een shake-dieet verschrikkelijk vind. Na twee dagen kon ik eigenlijk geen shake meer zien. Daarom verving ik de shake zo nu en dan door een kommetje kwark of soep.

Wat ik ook erg handig vind, is dat er een BMI-meter/meetlint meegeleverd werd bij het dieet. Hiermee kon je iedere week goed bijhouden hoeveel centimeter je die week kwijt bent geraakt. Helaas ging het meetlint wel snel kapot. Na drie weken moest ik het omhulsel eraf halen om zo het deels afgebroken meetlint nog te kunnen gebruiken.

De Aloë Vera gel was in thee ook goed te drinken. De thee kreeg er wel een sterker smaakje van, maar dat is bij donkere thee niet erg. Aloë Vera zou helpen bij het ontgiften van het lichaam en daarom was het erg belangrijk dat ik de gel in de eerste (detox) week dronk. In die week moest ik ook al mijn maaltijden vervangen door eiwitshakes en als tussendoortje fruit of kwark eten. Dit was ontzettend moeilijk, maar in die week ben ik toch 11 centimeter kwijt geraakt! Wil je daar meer over lezen? Klik dan hier.

De supplementen waren makkelijk in te nemen en hadden geen vieze nasmaak, wat bij veel andere supplementen wel het geval is. Ik heb alleen de satisfy vezels zo min mogelijk ingenomen, omdat ik mijn lichaam niet voor de gek wilde houden met pillen die je maag ‘voller’ doen lijken. Hierdoor was het soms wel moeilijker om mezelf in te houden als ik lekker eten zag, maar dat hoort erbij als je op dieet bent.

Dus… Ben ik afgevallen?

Tijdens het dieet sportte ik twee tot drie keer in de week, waarvan één tot twee keer samen met Clemens en één keer samen met mijn coach Linda. Ik ben megatrots op mezelf dat ik iedere week minstens twee keer ben gegaan. Dit lukte mij voorheen vaak niet, omdat ik dan liever op de bank ging kijken naar een leuke serie. Nu ik vaker ben gaan sporten, merk ik dat ik het echt leuk begin te vinden. Ik zie zoveel verschil in de spiegel nu ik vaker en beter aan het bewegen ben.

Cleem moest mij altijd mee slepen naar de sportschool, terwijl we elkaar nu motiveren om te gaan! Als ik samen met Cleem train, trainen we meestal onze buik, benen en kont. Als ik samen met Linda train, maakt zij meestal een schema voor mij waarbij ik mijn hele lichaam drie kwartier intensief train. En ja, dat is zonder pauzes! Dit is ontzettend zwaar, maar ook heel leuk en uitdagend. Zij pusht mij echt om net iets langer door te gaan, terwijl ik zelf allang gestopt zou zijn.

Door het sporten en het dieet voel ik mij een stuk fitter en zie ik echt een groot verschil aan mijn lichaam als ik in de spiegel kijk. Vooral mijn buik is echt mooi strak geworden! Mijn benen zijn ietsjes dunner, maar mogen nog wel iets strakker. In totaal ben ik in vier weken tijd 15 centimeter kwijtgeraakt en ben ik 1,5 kilo afgevallen. Dit is al zeker een vooruitgang, maar ik ben nog niet op mijn streefgewicht. Daarom stop ik niet met sporten en blijf ik gezond eten.

Zou ik Hope Diet aanraden?

Ik vind het een goed uitgedacht dieetplan, maar de producten zijn te prijzig om het hele pakket aan te raden. De starterskit die ik vier weken lang getest heb, kost namelijk €254,90 en dat hebben veel mensen niet over voor een dieet. Als geld geen issue is, is Hope Diet wel een mooi dieet om je te helpen bij het starten van een gezondere leefstijl. Ook zijn de shakes los verkrijgbaar voor €34,90 per stuk, wat wel een redelijke prijs is voor een lekkere eiwitshake.

Toch ben ik nog steeds van mening dat je door gezond te eten en veel te sporten ook goed kunt afvallen en dat is wat ik de komende weken ga doen!

Geloof jij in diëten? Laat het weten in een reactie hieronder.

Deze post is in samenwerking met Hope Diet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *