De 7 leukste dingen om te doen met je vriend(innen)

Wat ben ik blij dat de afgelopen dagen het zonnetje scheen! Op zulke dagen doe ik het liefst allemaal leuke dingen met Clemens of mijn vriendinnen, maar welke dingen zijn nou het leukst om te doen met je vriend- of vriendinnen? Je leest het in deze post!

1. Lekker uit eten in je lievelingsrestaurant!
Want food is always a good idea! Ik ben gek op allerlei soorten voedsel! Sterker nog, er zijn bijna geen dingen die ik niet lust. Je kunt mij ’s nachts wakker maken voor sushi, mij verrassen met een heerlijke pasta of mij volproppen met een heerlijke Hollandse andijviestamppot!

Onlangs opende er een nieuw restaurant in Arnhem; DADAWAN (= Grote Kom in het Koreaans). Hier serveren ze heerlijke Oosterse gerechten! Jousha en ik bestelden laatst ‘Bibimbap’ wat gemixte rijst betekent. Deze rijst wordt samen met groenten, ei, vlees of vis geserveerd in een grote kom die in een oven op 250 graden is verhit. Als het gerecht wordt geserveerd, moet je de inhoud zelf door elkaar roeren waarmee je gerecht door de hitte van de kom wordt bereidt.

2. Films kijken en eten bestellen!
Natuurlijk hoef je niet altijd buiten de deur te eten, want een film of serie kijken onder het genot van een lekkere bestelde maaltijd is ook heerlijk! Het liefst bestel ik dan een lekkere pizza of sushi! Helaas is sushi ontzettend duur om te bestellen en daarom bestel ik vaak alleen als er speciale acties zijn.

Precies één jaar geleden was ik zo druk met stage dat het erg moeilijk was om af te spreken met vriendinnen. Ilse (links op de foto) en Maartje (in het midden) studeren ook journalistiek en hadden op hetzelfde moment stage. Na iedere stagemaand spraken we af om te vieren dat we weer één maand overleefd hadden. Deze foto namen we net voor we gingen aanvallen op de lekkerste bestelde sushi die ik ooit heb gehad!

3. Lekker in de zon zitten op een terrasje!
Ik kan er zo van genieten om samen op een terras te zitten in het zonnetje. Toen het vorige maand zo mooi weer was, bestelden Joush en ik een heerlijke verse jus d’orange en hebben we superlang in de zon gezeten!

4. Doe een stedentrip!
Vorig jaar zijn Cleem en ik super last minute één dag naar London geweest. Het was eigenlijk veel te kort, maar wel ontzettend leuk! Soms moet je gewoon lekker spontaan zijn en zulke mini reisjes maken naar een leuke stad in Europa.

Je hoeft trouwens niet persé naar het buitenland voor een leuke stedentrip. Er zijn ook genoeg leuke steden in Nederland! Zo ga ik weleens naar Amsterdam of Utrecht samen met mijn vriendin Kelly!

5. Ga samen op vakantie!Het is echt een aanrader om een keer met vriendinnen op vakantie te gaan. Je zit dan 24/7 op elkaars lip waardoor je vriendschap goed op de proef gesteld wordt. Dit klinkt negatief, maar is juist iets heel moois! Op die manier leer je elkaar nog beter kennen en maak je herinneringen die je nooit meer zult vergeten.
Vorig jaar ging ik met drie vriendinnen van school een week naar Dubrovnik in Kroatië en dat was denk ik wel mijn leukste vakantie tot nu toe!

Je kunt ook een weekendje of slechts een paar dagen met je vriendinnen weg. Zo ging ik afgelopen week vier daagjes naar London met drie vriendinnen!

6. Ga een dagje naar het strand!
Nu het weer steeds beter wordt, kunnen we weer lekker veel naar het strand. Met de trein en de tram is Scheveningen goed bereikbaar en dus perfect om een keer te combineren met een dagje shoppen in Den Haag.

7. Doe een fotoshoot!
Een fotoshoot met je vriend of vriendinnen klinkt misschien een beetje cliché, maar is wel ontzettend leuk om te doen! Er komen altijd wel een paar leuke foto’s uit die je kunt ophangen in je kamer of in een leuk lijstje kunt bewaren.

Wat doet jij het liefst met je vriend(in) of vriendinnen? Laat het weten in een reactie hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *