Musthave Monday #11

DSC_0497De outfit in deze Musthave Monday is zeer toepasselijk voor vandaag. “May your coffee be strong and your monday be short!” Wat een heerlijke quote! Benieuwd waar ik dit shirt kocht?
DSC_0465DSC_0516DSC_0459Het shirt is verkrijgbaar bij de WE voor €19,99! Het shirt heeft een hele mooie (konings)blauwe kleur, die ik nog niet veel heb gezien dit najaar. Ook heeft het shirt een diep uitgesneden ronde hals. Op dit moment worden er juist veel shirts en truien met hoge hals verkocht. Het is leuk dat de WE het dit seizoen anders aanpakt dan haar concurrenten. Ik vind €19,99 voor een shirt niet echt goedkoop voor een simpel T-shirt,  maar ik heb hem toch meegenomen door de geweldige quote!
DSC_0471Ik combineer het shirt met een zwarte skinny jeans van Zara (€25,99), een lang grijs vest van Primark (€9,00) en grijze enkellaarsjes van Primark (€19,00).DSC_0540Ik ben echt blij met dit grijze vest! Hij past bijna overal bij en zorgt ervoor dat ik rond deze tijd van het jaar T-shirts kan blijven dragen. De prijs maakt het vest nog leuker, want waar anders koop je een lang vest voor slechts €9?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *