Musthave Monday #6

Vannacht heeft het voor het eerst gevroren! Dit was de hele dag nog te merken aan de temperatuur, want wat was het koud! Ik droeg daarom een lekkere warme trui met mijn nieuwe spijkerbroek en enkellaarsjes.
DSC_0835 DSC_0858 - versie 2DSC_0850Ons hondje Lotti gaat altijd graag mee naar het bos. Dit keer namen we haar gezellig mee en natuurlijk mocht zij dan ook even op de foto!
DSC_0834 DSC_0843Ik ben gek op deze groene trui van Primark. Dit groen kleurt altijd heel mooi bij mijn bruine haar en groene ogen. Ook vind ik het leuk dat deze trui een V-hals in plaats van een ronde hals heeft. Deze trui is ook verkrijgbaar in wit, bordeaux rood, okergeel en grijs en kost slechts €7! Het jasje is van Zara en kost €69,95! De riem is ook van Primark en kost €2.
DSC_0860De broek kocht ik bij H&M en kost €19,99. De nagellak is van Hema en kost €2,50. Voor meer informatie over de ring en het horloge klik dan hier!
DSC_0837
De schoenen zijn ook van Primark en kosten slechts €19! Ik had deze schoenen al een tijdje op het oog, maar omdat ze zo geliefd zijn, heb ik ze dit weekend pas in mijn maat gevonden. Mocht je ze ook erg leuk vinden, wees er dan snel bij!

Wat draag jij met dit koude herfstweer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *