My Jewellery Marble Watch

My Jewellery watch 1 limited edition

Onlangs kocht ik een geweldig horloge van My Jewellery. Het is de Limited Edition Marble Watch in het wit/zilver. Eindelijk weer een horloge die je overal mee kan combineren.

Het is alweer 1,5 jaar geleden dat ik mijn vorige horloge kocht en dus vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe!My Jewellery watch 2Het horloge heeft een mooi klokje, gemaakt van wit marmer. De horlogeband is van staal. Een horloge die matcht bij 99% van mijn kleding en daarom een musthave in mijn accessoires. Toen ik hem binnenkreeg zat er ook een leuk kaartje bij met de tekst: ‘Work hard, so you can shop harder’, hoe tof!
My Jewellery watch 4

Helaas heeft het horloge wel twee minpuntjes. Het klokje heeft geen cijferaanduiding, waardoor je toch altijd een beetje moet gokken hoe laat het is – en de stalen band is erg glad, waardoor de schuifjes die het restant van de band bij elkaar houden, snel verschuiven. Hierdoor moet je deze schuifjes meerdere malen terugschuiven, wat op den duur best irritant is.My Jewellery watch 3Desondanks vind ik het een prachtig horloge die ik zeker vaak ga dragen. Vind jij ‘m nou net zo mooi als ik? Bestel hem dan snel, want de horloges zijn slechts beperkt verkrijgbaar op my-jewellery.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *