Zon, zee en strand in Scheveningen

Schermafbeelding 2015-07-08 om 00.19.49

Na het winkelen in Den Haag stapten Tess, Cleem en ik in de tram naar Scheveningen. Het was 34 graden en we wilden daarom wat verkoeling zoeken in de zee. Vanaf Den Haag ben je in ongeveer 20 minuten in Scheveningen. De tram stopt vlak voor de boulevard waardoor je in twee minuten op het strand staat. Helaas verdween de zon achter grote onweerswolken, net toen we op het strand stonden. Dit leverde wel hele mooie foto’s op!

Schermafbeelding 2015-07-08 om 00.19.20 Tess en ik 5 Tess en ik 2 Cleem en ik 2 Cleem en ik 5 Cleem en ik 6

Rond een uur of vijf besloten we ergens te gaan eten. Op de boulevard vonden we een heel leuk Italiaans eettentje en daar hebben we heerlijk gegeten. Clemens bestelde een zalm pasta, Tessa een lasagne en ik at een ansjovis pizza.

Schermafbeelding 2015-07-08 om 00.24.31 Schermafbeelding 2015-07-08 om 00.23.05Ik ben al acht jaar vegetariër en vaak denken mensen dan dat ik ook geen vis eet. Echter heb ik acht jaar geleden de beslissing genomen om af en toe wel wat vis te blijven eten. Dit omdat ik anders te veel vitamines te kort kom. Eén a twee keer per week eet ik daarom zalm, garnalen, wit vis, kibbeling of ansjovis (ook de enige vissoorten die ik lust). Ik ben gek op pizza met ansjovis. Voor velen misschien een gekke combinatie, maar als je van hartig eten houdt, is het echt een aanrader!

Na het eten hebben we nog een uurtje aan het strand gelegen, aangezien de zon eindelijk door kwam. Rond zeven uur namen we de trein terug naar huis. Het was hartstikke gezellig en ik heb alweer mega veel zin in de volgende stad (Maastricht!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *