11 heerlijke dingen aan de herfst

DSC_0045Het is al bijna een maand herfst en dat begin ik zeker te merken. Mijn lichaam moet heel erg wennen aan de koudere temperaturen, waardoor ik deze week snotverkouden werd. Helaas een minpuntje aan de herfst. Maar we mogen niet klagen, want de herfst biedt ook genoeg leuke dingen. Daarom deze post met 11 dingen die ik heerlijk vind aan dit seizoen!

1 De geur van open haard
Nu het buiten een stuk kouder is, steken steeds meer mensen hun haard aan. Als ik over straat loop en die geur ruik, krijg ik een heerlijk warm gevoel van binnen.
openhaard
2 Warme chocolademelk
Er is niets lekkerders dan een kop warme chocolademelk met slagroom als je thuiskomt uit school of werk. Yumm!
Choco
3 Slapen in een fluffy pyjama
In de zomer is een pyjama veel te heet, maar in de herfst kun je hem eindelijk weer aan. Ik ben op dit moment helemaal in love met de leuke slaapoutfits van Primark!
DSC_0618
4 Door de gekleurde blaadjes lopen
In oktober beginnen de meeste bladeren te verkleuren en dat ziet er altijd zo mooi uit. Ik vind het daarom superleuk om rond deze tijd van het jaar met Lottie door het bos te wandelen. Is ze niet cute?
DSC_0858
5 Urenlang series kijken
Het is helemaal niet erg als het buiten met bakken uit de hemel valt, want dan heb ik een excuus om urenlang mijn favoriete serie te kijken. Op dit moment ben ik helemaal verslaafd aan Gossip Girl. Love it!
gossip girl
6 Knuffelen
De beste manier om warm te worden is om lekker te knuffelen met je vriend of beste vriendin.
hug
7 Pompoenen carven
Bij mijn ouders hebben we een traditie waarbij we ieder jaar een pompoen carven voor Halloween. Dit staat niet alleen superleuk voor de deur, maar is ook heel leuk om te doen!
pompoen
8 Stamppot eten
De andijviestamppot van mijn vader is, naast sushi, echt mijn lievelingseten! Mijn vader maakt deze vaak in de herfst en daarom doet mij dat samen met andere stamppot recepten echt denken aan deze tijd van het jaar.
stamppot
9 Nieuwe kleding kopen
Een nieuw seizoen betekent nieuwe kleding! Ik vind de herfst echt geweldig als het op fashion aankomt. Je kan lekker veel laagjes dragen en van alles combineren. Ook passen herfstkleuren als okergeel, bordeaux rood en army green heel goed bij mijn kleurtype, waardoor ik veel vaker iets leuks vind bij het shoppen.
DSC_0610
10 Een warm bad nemen
Helaas hebben Cleem en ik geen bad in ons appartement, maar gelukkig hebben mij ouders wel een heel groot bad! Af en toe blijven we bij hen slapen en dan laten we het bad altijd lekker vol lopen met extra veel bubbels.
Bad
11 Kaarsjes aandoen
Het is al vroeg donker en kaarslicht maakt zo’n donkere avond een stuk gezelliger! Hoe awesome is deze dennenappel-kaars?
DSC_0356
Wat zijn jouw favoriete herfstmomentjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *