Mijn favorite shoes: Adidas Originals!

DSC_1505Ik ben onwijs fan van de Adidas Originals collectie. Alweer een hele tijd geleden kocht ik mijn eerste Adidas schoenen: zwart-witte SuperStars! Ze zijn echt een musthave in mijn schoenenstash, maar inmiddels heb ik ze zoveel gedragen, dat ze eigenlijk aan vervanging toe zijn. Maar welke moet ik kiezen?

De reden dat ik zo’n fan ben van de SuperStars is omdat ze heerlijk lopen en ik ze eindeloos kan combineren. Zo droeg ik ze deze zomer in Oostenrijk in combinatie met mijn tuinbroek van Primark.
Oostenrijk 4Ik ben nog steeds zo blij met mijn SuperStars dat ik eigenlijk heel graag hetzelfde paar opnieuw wil bestellen, maar waarom zou je een paar schoenen twee keer kopen als er zoveel verschillende soorten bestaan? Ik heb echt nog geen idee welke schoenen ik wil en daarom heb ik een paar toffe schoenen uit de Adidas Originals collectie op een rijtje gezet.

Image Map

Ik twijfel heel erg tussen een paar Stan Smiths, Gazelle’s, roze SuperStars of opnieuw de zwart-witte SuperStars die ik al had.

De schoenen van de Adidas Originals collectie zijn razendpopulair en op SPARTOO.NL zijn ze verkrijgbaar in tientallen verschillende soorten. Binnenkort maak ik mijn keuze en bestel ik een paar op deze fijne webshop. Dus houd mijn blog in de gaten als je benieuwd bent welke ik ga bestellen!
DSC_0132Ben jij opzoek naar een paar toffe sneakers? Dan vind je die gegarandeerd op SPARTOO! Zij zijn al jaren de nummer één schoenen webshop in Frankrijk en sinds 2011 kun je hier ook online shoppen in Nederland en België. Niet alleen voor schoenen, maar ook voor al je andere favo kledingstukken.

*Dit is een gesponsorde post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *