Essie Retro Revival Collectie swatches & review

Essie retro revival collectie herfst 2016Yay! In oktober verschijnt er een nieuwe (oude) collectie van Essie: de Retro Revival Collectie! Hierin zitten zes lakjes die lang geleden al in de Essie collectie zaten, maar nu opnieuw worden uitgebracht in deze limited edition collectie. Natuurlijk kon ik niet wachten en heb ik de nieuwe lakjes vast voor jullie getest!
Essie5Als eerst testte ik Cabana Boy, een lakje van Essie uit 2005! Een parelwitte nagellak die al na één laagje supergoed dekt. Een mooie neutrale kleur die eigenlijk altijd kan! Is-ie niet prachtig?DSC_1343

Birthday Suit 2Nagellak Birthday Suit komt uit 1981 en is perfect voor een natuurlijke look. Essie omschrijft de kleur als ‘cheeky delicate nude’ en daar sluit ik mij volledig bij aan, want dit lakje is perfect voor bescheiden gelegenheden of voor op je werk.
DSC_1341Essie 7Het lakje Sequin Sash ontstond in 2005 en laat een mooi glitterlaagje achter. Voor een optimaal resultaat moet je wel twee keer lakken, maar dan is-ie perfect voor een feestje!
DSC_1347Essie 8Dit lakje ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook een supertoffe naam. Wat vind je van bikini with a martini? Deze nagellak werd gelanceerd in 2006 en heeft een glanzende zachtroze kleur. Ook dit lakje is het mooist met twee lagen.
DSC_1358Essie 10Deze knaller heet Starry Starry Night en komt uit 1985. Wat een prachtige knalkleur, perfect voor een party! Ik vind donkere nagellak over het algemeen wel moeilijker aanbrengen dan lichte, maar dat is een persoonlijk dingetje.
DSC_1352Essie 12Het laatste, maar zeker niet het minste, lakje heet Life of the Party en werd gemaakt in 2002! Een prachtige bordeauxrode nagellak, die zeker in de herfst veel gedragen gaat worden.
Life of the partyDe retro revival collectie is vanaf oktober 2016 verkrijgbaar voor €9,99 per stuk!

Deze post is in samenwerking met Essie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *